fbpx

Hibridni katamaran Sunreef 55 Ultima: kombinacija hitrosti, stabilnosti in razkošja v enem paketu

Sunreef 55 Ultima
Foto: Sunreef

Nova jahta 55 Ultima podjetja Sunreef Yachts je sprememba igre na področju navtike, saj ponuja vrhunsko tehnologijo in razkošne ugodnosti za nepozabno vožnjo po vodi.

Sunreef 55 Ultima je najnovejši dodatek k liniji Sunreef Yachts in že zbuja “valove” v svetu jaht. S svojim elegantnim dizajnom, hibridnim pogonskim sistemom in razkošnimi funkcijami ponuja 55 Ultima popolno mešanico hitrosti, stabilnosti in razkošja. Ne glede na to, ali iščete udobno vožnjo ali vznemirljivo pustolovščino, ta jahta ima vse.

Sunreef Yachts je znan po svojih inovativnih oblikah in vrhunski tehnologiji in Sunreef 55 Ultima ni izjema. Zunanjost jahte je zasnovana za agilnost, z novo obliko trupa, ki reže valove kot po maslu. Agresivni koti dajejo plovilu elegantno, moderno silhueto, medtem ko ga hibridni pogonski sistem gladko in učinkovito poganja skozi vodo.

Toda Sunreef 55 Ultima ni samo hitrost in zmogljivost. Gre tudi za udobje in razkošje. Paluba ponuja dovolj prostora za sončenje in sproščanje, medtem ko polodprt salon ponuja udoben prostor za uživanje v razgledu. Kabine za goste so prostorne in elegantno oblikovane, z veliko prostora za shranjevanje vseh vaših stvari.

Ena od izstopajočih lastnosti Sunreef 55 Ultima je prostoren zadnji del z dvema zložljivima pregradnima ploščadma. To območje je kot nalašč za sprejem gostov, z veliko prostora za obedovanje, druženje ali preprosto uživanje v razgledu. Pregradne ploščadi omogočajo enostaven dostop do vode, kar olajša plavanje ali spuščanje vodnih igrač.

Foto: Sunreef

Še en vrhunec modela 55 Ultima je njegov hibridni pogonski sistem. Ta sistem združuje tradicionalni dizelski motor z električnim motorjem, kar omogoča, da jahta po potrebi deluje na enem ali obeh. To ne le zmanjša porabo goriva, ampak tudi zmanjša hrup in tresljaje, kar zagotavlja tišjo in udobnejšo vožnjo za potnike.

Sunreef 55 Ultima je sprememba igre za jahte, saj ponuja popolno mešanico hitrosti, stabilnosti in razkošja. Zaradi njegove elegantne oblike, hibridnega pogonskega sistema in razkošnih dodatkov je odlična izbira za tiste, ki želijo izkusiti najboljše iz obeh svetov. Ne glede na to, ali iščete udobno vožnjo ali razburljivo pustolovščino, bo Sunreef 55 Ultima zagotovo naredila vtis.

Dodatne Informacije

sunreef-yachts.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.