fbpx

HOFER bo od zdaj omogočal tudi spletno nakupovanje

HOFER s posebno ponudbo ob črnem petku (black friday) vstopa na področje spletnih nakupov. Raznolik nabor predvsem tehničnih izdelkov, izdelkov za dom, belo tehniko ipd. bodo sproti osveževali in dopolnjevali, kupce pa bo navdušila tudi brezplačna dostava po Sloveniji.

HOFER Slovenija bo od zdaj naprej omogočal tudi spletno nakupovanje. Tako bodo svojim kupcem ponudili možnost širšega nabora izdelkov.

Prednosti nakupa v HOFERju tudi pri spletnih nakupih

Pri HOFERju so ob tej priložnosti izpostavili: »Internet vsekakor spreminja tudi nakupne navade in potrebno se je prilagoditi. Kot diskontni trgovec imamo jasna vodila poslovanja, ki nam omogočajo, da lahko kupcem ponudimo številne ugodnosti, po katerih smo znani. Enostaven nakup in naročilo, nizke cene ter prihranek časa so le nekatere izmed prednosti, ki jih sedaj kupcem omogočamo tudi pri nakupu prek spleta.«

HOFER bo od zdaj naprej omogočal spletne nakupe in brezplačno dostavo po Sloveniji.
HOFER bo od zdaj naprej omogočal spletne nakupe in brezplačno dostavo po Sloveniji.

Spletni nakup – več kot enostavno

1. Izbor izdelkov na hoferdostava.si
Kupci lahko izbirajo med tehničnimi izdelki (računalniki, televizorji, itd), belo tehniko, izdelki za šport in prosti čas ter domačo uporabo, pohištvom, pripomočki za domačo obrt, itd. Informacije o izbranih izdelkih iz ponudbe HOFER dostava dobijo v vseh trgovinah HOFER v Sloveniji ter na spletni strani hoferdostava.si.

2. Enostavno plačilo in naročilo, prilagojeno tudi neveščim uporabnikom spleta

  • Plačilo in naročilo prek spleta hoferdostava.si (plačilo je mogoče s kreditnima karticama Mastercard in VISA).
  • Plačilo v trgovini, kjer stranka prejme kodo naročila, ki jo vnese na spletni strani, vpiše podatke za dostavo in tako zaključi naročilo. Za nevešče uporabnike spleta lahko naročilo v celoti izvedejo tudi agentje v HOFERjevem INFO oddelku.

3. Pomoč kupcem in preprost proces vračila:
Za dodatno pomoč pri naročilu se kupci lahko obrnejo na Oddelek za informacije in pomoč strankam: info@hofer.si in 01 8346 600.

Posebna ponudba za črni petek

Nabor izdelkov v okviru črnega petka si lahko kupci ogledajo na spletni strani hoferdostava.si in v HOFERjevem letaku, ki izide v četrtek, 28. 11. 2019. Ponudba bo na voljo od 29. 11. 2019 pa do razprodaje zalog.

Več informacij o celotni ponudbi HOFER dostava najdete na spletni strani hoferdostava.si.

Dodatne Informacije

Več informacij:
hoferdostava.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!