fbpx

Karma Revero GTS: še hitrejša, še zmogljivejša

Karma Revero GTS

Pri Karma Automotive so pravkar predstavili Revero GTS, visokozmogljivo različico vtične hibridne limuzine Revero GT.

V primerjavi s standardnim modelom ima Karma Revero GTS precej izboljšane zmogljivosti. Do 100 kilometrov na uro naj bi pospešil v manj kot 3,9 sekunde, končna hitrost pa je omejena na 210 km/h. Dvojna elektromotorja zagotavljata 536 konjev in 860 nm navora.

Karma Revero GTS
Karma Revero GTS

Če pa Revero GTS ne vozite kot huligan, lahko doseže do 579 kilometrov, od tega lahko približno 80 km uživate v vožnji samo na elektriko. To omogoči baterija z 28 kWh. Ko se baterija izprazni, se vključi turbo trivaljni motor, ki napaja vgrajeni generator, ta pa poganja avtomobil.

Karma Revero GTS
Karma Revero GTS

Karma Revero GTS 2020 je bil predstavljen na avtomobilskem salonu v Los Angelesu. Osnovna cena avtomobila je okoli 149.950 dolarjev, cena za Evropo še ni znana. A če preračunamo, bi morala nova Karma stati okoli 136 tisoč evrov, seveda pa so tukaj še davki.Vsa vozila Karme so ročno izdelana v Južni Kaliforniji, zato bodo kupci kljub temu, da se bo proizvodnja začela v prvem četrtletju prihodnjega leta, morali počakati še kar dolgo.

Galerija: Karma Revero GTS

Dodatne Informacije

Več informacij:
karmaautomotive.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.