fbpx

Horoskop: astrološki znaki, ki so “smrtni sovražniki”

Foto: envato

Če se sprašujete, katero astrološko znamenje je vaš absolutni "smrtni sovražnik", ki bi se mu morali izogibati, poiščite odgovor v nadaljevanju članka.

Astrologi so odkrili, kdo so največji tekmeci v horoskopu in življenju.

Čeprav je ideja, da so vsi ljudje v dobrih odnosih, v teoriji čudovita, v resničnem svetu stvari preprosto ne delujejo tako. Razlogi, zakaj se določeni znaki ne razumejo med seboj, so lahko posledica njihove jeze.

Znaki, kot so rak in ribi, dvojčki in škorpijoni, tehtnica in devica, strelec in kozorog, se marsikdaj ne strinjajo, niso pa nujno “smrtni sovražniki”.

In kdo so tisti pravi sovražniki, ki se enostavno ne prenesejo?

Dvojček in dvojček

Obstaja znamenje, ki ga dvojčki ne morejo prenesti, in to so dvojčki. Nenehno se prepirata. Pri njiju obstajata samo dve možni situaciji ali so najboljši prijatelji ali sovražniki – ni sive cone.

via GIPHY

Škorpijon in vodnar

Škorpijon preprosto ne prenese vodnarja. Zakaj? Ker so tako sproščeni, odprti in muhasti, da škorpijone spravijo s tira.

Tehtnica in oven

Čeprav tehtnice niso tako svobodno miselne kot vodnarji, imajo običajno ves čas glavo v oblakih. V njihovem svetu je vse lepo. Edino znamenje, s katerim lahko tehtnica pride v konflikt, je oven. Gre za konflikt osebnosti – ognjeno znamenje, ki želi ohraniti mir proti trmastemu znamenju, ki ima vedno prav.

via GIPHY

Lev in bik

Lev in bik bi lahko bila odličen par, ker se nasprotja privlačijo, vendar jima je težko sklepati prijateljstva. Levi morajo biti zvesti, kar je v nasprotju z bikom, ki naredi vse, kar je potrebno, da dobi, kar hoče.

Rak in ribi

Obe znamenji sta zelo občutljivi, zato bi bilo logično, da sta dobra prijatelja, a ni tako. Čeprav sta oba znaka čustvena, svoja čustva kažeta na drugačen način in nikoli ne najdeta skupnega jezika.

via GIPHY

Oven in oven

Še bolj smrtonosna od dveh dvojčkov sta dva ovna. Ko sta v odnosu sta trmasta in ne želita odstopati od svojih pogledov.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.