fbpx

Horoskop za 2020: katera znamenja bodo najsrečnejša?

Horoskop za 2020: katera znamenja bodo najsrečnejša?

Horoskop za 2020 napoveduje pomemben pričetek nove dobe za vsa astrološka znamenja. Kako bo ta vplival na srečo? Katera znamenja bodo najsrečnejša?

Horoskop za 2020 napoveduje, da se bodo nekatera znamenja v prihajajočem letu osredotočila na zabavo, užitek in hobije, medtem ko bodo drugi znaki izkoristili lastno ustvarjalnost in ambicije za začetek številnih projektov. Kako pa je z njihovo srečo? Katera znamenja bodo v 2020 najsrečnejša?

Kaj lahko pričakujete v letu 2020?
Kaj lahko pričakujete v letu 2020?

Katera znamenja bodo najsrečnejša?

Lev

S srečo ali brez nje, lev bo vedno zvezda med astrološkimi znamenji. To znamenje je vedno v središču pozornosti, ne da bi se za to kaj posebej trudilo. Ima močan značaj in privlačno osebnost, zato ga imajo ljudje radi in se zdi, da je povsem nemogoče, da ne bi uživali v njegovi družbi.

Horoskop za 2020 napoveduje, da bo lev najsrečnejše znamenje predvsem zaradi svojega zmagovalnega odnosa, ki bo posledično privabil dobre stvari v njegovo življenje. Nihče ni popoln, tudi lev ni, a kljub temu se ne bo vdal in obupal, ampak bo vztrajal pri tem, kar si je zadal.

Leto 2020 bo v znamenju učenja, osebne rasti in odnosov. Na ljubezen bo lev počakal do sredine leta, saj ima rad občutek cenjenosti, občudovanja in ljubljenosti, a tega, žal, ne bo dobil v prvih mesecih leta 2020. V prihajajočem letu bo na ljubezenskem področju tako izkusil števile lekcije, ki ga bodo še bolj obogatile. Na kratko bi lahko rekli, da bo lev v letu 2020 izkusil temeljite spremembe!

Lev bo vedno zvezda med astrološkimi znaki.
Lev bo vedno zvezda med astrološkimi znaki.

Devica

Horoskop za 2020 napoveduje, da bo prihajajoče leto temeljilo na opolnomočenju in odkrivanju lastne osebnosti ter želja na najglobljih področjih življenja. Devica lahko pričakuje, da jo bosta v prihajajočem letu najbolj osrečili ljubezensko in materialno blagostanje. Ojačala bo vezi z ljudmi, ki so v njenem življenju, hkrati pa bo oblikovala nove odnose z ljudmi, ki jo občudujejo, in s katerimi je povezana na globlji ravni.

V letu 2020 bo devica odločna, ko gre za partnerske odnose (zanjo bo to najboljše leto ljubezni) – z lahkoto bo prekinila vezi z ljudmi, ki jo ne osrečujejo, in bo začela zgodbe, ki ji prinašajo veselje. Konec leta lahko devica pričakuje celo, da bo obnovila partnerski odnos z ljudmi iz preteklosti.

Na kariernem področju lahko zelo verjetno pride do velikih sprememb, ki bodo odprle nov svet. Morda ne bo zamenjala službe, a bo spremenila način svojega dela. To bo posledično vplivalo na zdravje, s katerim v prihajajočem letu naj ne bi imela težav, ker bo to aktivno, vznemirljivo, brez večjega stresa.

Devica bo v letu 2020 našla sebe!
Devica bo v letu 2020 našla sebe!

Strelec

Ni skrivnost, da je strelec med najbolj avanturističnimi znaki horoskopa – je znamenje s svobodnim, globokim in domiselnim načinom razmišljanja. Zdi se, da strelec ne pozna meja in verjame, da lahko vse doseže.

Horoskop za 2020 napoveduje, da bo strelec visoko ciljal na vseh področjih življenja in si ne bo postavljal ovir – na tak način bo dosegel ravnovesje v življenju in bo odgovoril na nekatera vprašanja, ki ga že dalj časa mučijo.
2020 bo predvsem v znamenju kariere in potovanj. V začetku leta lahko pričakuje, da bo izgubil kar nekaj prijateljev in ljubezni, a vse to so lekcije, ki mu bodo dale upanje za naprej. To, kar bo strelec v prihajajočem letu izgubil, bodo nadomestile druge osebe, ki veliko bolje razumejo njegovo neodvisno naravo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!