Ko nisi več otrok: to je znak, da si odrasel glede na svoj astrološki znak
V zraku · astrologija

Težko veš, kdaj si ZARES odrasel, saj se nemalokrat izkaže, da si v resnici odrasel zgolj po številu let, a ne tudi intelektu in čustvovanju. Kaj pravijo zvezde o odraslosti – kateri znaki kažejo, da si odrasel glede na svoje astrološko znamenje?

Koncept odraslosti je podvržen številnim stereotipom, ki določajo, kdaj naj bi se počutil odraslega in katera dejanja to dokazujejo. Pričakovanja družbe so v določeni meri pomembna, vendar je še pomembneje, da izpolniš svoja pričakovanja in ustvariš svoje standarde odraslosti.

Astrologija se koncepta odraščanja loteva na nekoliko šaljiv način – po njihovem mnenju je pokazatelj, da si odrasel, opuščanje slabih navade. Malo za šalo, malo za res: izbrskali smo najbolj smešne navade astrološke navade znakov, s katerimi boš, ko boš jih opustil, končno odrasel!

Znak, da si odrasel glede na svoje astrološko znamenje

Oven

ZNAK: Ne trgaš stvari, temveč uporabljaš škarje.
Tvoja navdušenost nad določenimi stvarmi je legendarna, vendar zna biti tudi uničevalna. Za ovna velja, da je entuziastičen, zato ni nenavadno, da vsako novo stvar, ki si jo privošči, nemudoma uniči. Ko začneš odraščati, bo sprehod do predala s škarjami postal tvoje sveto pravilo, trganje stvari pa le še spomin na preteklost.

Bik

ZNAK: Postaneš jasen, odprt in neposreden.
Za bika velja, da je zavit v tančico skrivnosti, zato od njega težko pridobiš pomembne informacije (sploh ko gre za digitalno komunikacijo). Ko zakorakaš v odraslo obdobje, postaneš jasen in ljudem vedno razložiš stvari, ki jim niso razumljive ali jih begajo. Preprosto postaneš neposreden!

Dvojčka

ZNAK: Nisi več obseden z izdajanjem informacij.
V naravi dvojčka je, da rad zbira informacije in jih deli naokoli. Brez skrbi, ne obstajamo te, a morda bi bilo dobro zate, da se naučiš brzdati. V trenutku ko spoznaš, da je tišina zlata in je prav, da ljudje izvedo nekatere stvari od koga drugega ali sami, boš spoznal, da odraščaš.

Rak

ZNAK: Govoriš o stvareh, za katere te nihče ni vprašal.
Rak je izjemno ponosen. Da veliko, a tudi v zameno tudi veliko pričakuje, s čimer ni nič narobe. Rad ima pozornost, je občutljiv in ga ni sram prositi ljudi, da so nanj pozorni. Ko začneš odraščati, spoznaš, da ljudje ne morejo brati tvojih misli in je veliko bolje, da direktno poveš, kaj se ti plete po glavi, saj te bodo zaradi tega bolj spoštovali.

Lev

ZNAK: Znaš se na kratko opravičiti brez dramatiziranja.
Lev ima rad dramo in si brez nje ne predstavlja življenja. Rad je med ljudmi in gre skozi faze medčloveških odnosov: od razočaranja do sprejemanja. Ko začneš odraščati, dojameš, da ni potrebe po dramatiziranju in pretiranem opravičevanju, temveč je dovolj, da svoje misli strneš v en ISKREN stavek. Metanje po tleh, jok in objemanje postanejo tvoja preteklost.

Devica

ZNAK: Odpreš/začneš novo stvar potem, ko porabiš/zaključiš staro.
Še preden zaključiš z gledanjem stare serije, že značeš z novo. Odpreš kosmiče, čeprav še nisi pojedel starih. Tovrstna dejanja izhajajo iz dejstva, da nimaš discipline. Ko začneš odraščati, ti postane jasno, da je bolje, da z eno stvarjo končaš in šele nato začneš z novo.

Tehtnica

ZNAK: Ne iščeš potrditve za svoja dejanja.
Vsak si želi biti priljubljen, vendar težava nastane, ko iščeš potrditev za svoja dejanja, predvsem svoje negotovosti. Tehtnica bo raje tiho, kot da bi povedala, kaj meni ali pa se zoperstavila drugim. Ko začneš odraščati, spoznaš, kako pomembno je imeti svoje mnenje; kako pomembno je biti zadovoljen sam s seboj in kako neumno se je obremenjevati s tem, kaj drugi menijo o tebi. Spoznaš, da ne potrebuješ potrditve drugih.

Škorpijon

ZNAK: Končno najdeš stvari, ki ti ustrezajo.
Mejnik za vsako osebo je spoznanje, katere stvari ji ustrezajo in katerim bi se morala izogibati. Ne gre zgolj za zunanji videz, temveč tudi notranjost (dušo). Škorpijon ravno ni v najboljši v razumevanju, kaj je zanj dobro in kaj ne. Odrasteš, ko dojameš, da določene stvari niso dobre zate in se jim nikoli več ne vrneš.

Strelec

ZNAK: Ne vedeš se več impulzivno.
Za strelca velja, da je rojen provokator, ki se že v otroštvu kaže vse znake odraslosti. Njegov glavni adut je to, da je istočasno lahko pameten, a izjemno zabaven. Z njegovimi pravili se marsikdo ne strinja, kar vodi do impulzivnega vedenja s strelčeve strani. Ko začneš odraščati, ugotoviš, da je zate in ljudi okoli tebe veliko bolje, če se vedeš “angelsko”, kot da imaš zaradi impulzivnega obnašanja opravka s hudičem.

Kozorog

ZNAK: Narediš stvari sam, namesto da prosiš druge, da jih naredijo zate.
Kozorog je sinonim za zrelost, odraslost in stabilnost. V drugih ljudeh vzbuja občutek zaupanja, zato se prepogosto zgodi, da so ljudje pripravljeni zanj narediti marsikatero stvar, ki jo sicer lahko naredi tudi on sam. Ko začneš odraščati, ti bo jasno, da je blagoslov, če lahko določeno stvar narediš sam in nase boš ponosen!

Vodnar

ZNAK: Ne preklinjaš več zaradi tehnologij, ki počasi delujejo.
Vodnar nima živcev in časa za počasne tehnologije. Kot znak, ki ima rad inovacije in vrhunske sistem, ima težave s potrpljenjem vsakič, ko ima opravka s počasnim telefonom ali računalnikom. Ko začneš odraščati, ugotoviš, da je življenje pač takšno, kot je, in ne, kot bi si želel, da je. Lahko pa morda sprožiš tehnološko revolucijo, ki bo prinesla izboljšave.

Ribi

ZNAK: Vzameš s seboj dežnik, ko meniš, da bo morda deževalo.
Ta znak hrepeni po lahkotnosti, zato se izogiba nošenju stvari, ki ga omejujejo. Raje čuti kapljice dežja na telesu, ker jih razume kot povezovanje z vesoljem. Ko začneš odraščati, ti postane jasno, da vseeno ne bi rad naokoli hodil moker in da je morda bolje, da si, čeprav imajo ribe rade vodo, na suhem.

shutterstock_259609874 (1) Strastni ljubimci: 4 astrološka znamenja z največjim spolnim apetitom so … shutterstock_1247402662 Najlepši ljudje so rojeni v TEM astrološkem znamenju milan-popovic-FHvpa4-Fpu8-unsplash Kombinacije astroloških parov, ki se skupaj postarajo cover-inteligenca Astrološki znamenji z največjo izmerjeno inteligenco – IQ · · ·