Horoskop za oktober 2021: zvezde ti napovedujejo tole

Foto: Envato

Kaj vam horoskop za mesec oktober? So pred vami mirni jesenski dnevi ali primorska burja, ki bo razburkala vaše življenje? Kaj je za vas zapisano v zvezdah meseca oktobra 2021? Strast? Prepiri? Težave? Sreča? Nova ljubezen?

Jesen je tu. Spremembe se dogajajo v naravi in v življenju posameznikov. Vse se postavlja na svoje mesto, jesensko listje odpada, morda odpadajo v vašem primeru, listje preteklosti.

Ste pripravljeni na spremembe? Na mavrico jesenskih občutkov?

Poglejmo, kaj vam je namenjeno glede na vaš astrološki znak v mesecu oktobru?

Oven

Čakajo vas veliki premiki na ljubezenskem področju. Možni so konflikti s partnerjem, zaradi njih na številna vprašanja ne boste dobili odgovorov. Obstaja nevarnost izdaje in nezvestobe.

Na kariernem področju vas čaka naporen začetek oktobra, od 19. pa se bodo razmere pričele spreminjati na bolje. Okrog 23. oktobra se bo z nenadnim povečanjem dobička vaše finančno stanje izboljšalo.

Kar zadeva ljubezen, bi morali razčistiti situacijo do konca meseca, vendar je treba rešiti še nekaj majhnih stvari. Ne oklevajte predolgo, preden ukrepate, ne izgubljajte dragocenega časa.

Bik

Oktober se bo začel mirno. Če želite v tem mesecu narediti napredek in narediti velik korak naprej, so možnosti dobre, vendar morate biti potrpežljivi.

Tako na področju ljubezni kot v družinskem krogu zvezde priporočajo, da igrate na karto preudarnosti.

Šele 22. oktobra bo zapihal nov veter in začel odnašati neprijetne spomine. Izstopite iz preteklosti, kar vam bo prineslo blaginjo. Ne vpletajte se v konflikte in ne postavljajte ultimatov.

Foto: Envato

Dvojčka

Oktober je mesec, v katerem se boste najprej želeli nekoliko distancirati od drugih, biti sami in razmišljati, vendar mnogi v vašem okolju tega ne bodo razumeli. Poskusite jih razumeti, preden zapadete v konflikt.

V začetku meseca bo v partnerskem odnosu primanjkovalo stabilnosti, a od približno 15. oktobra se bodo razmere občutno izboljšale.

Uživajte in izkoristili odlično družinsko vzdušje okoli 22. oktobra in se pogovorite o vseh vrstah skupnih dejavnosti in projektov. Ne bodite trmasti, bodite bolj odprti za mnenja drugih ljudi.

Rak

V začetku meseca vas čakajo pomembna srečanja. Sprva boste nekoliko zadržani, potem pa se boste zelo hitro sprostili in začeli izražati svoja čustva in pričakovanja. Vzpostavite nove stike in se osredotočite na prijetno vzdušje medosebnih odnosov.

V ljubezni in družinskih odnosih je nekaj negotovosti. Če si boste namesto sprejemanja resničnosti zapirali oči, je povsem možno, da se bodo razmere še poslabšale. Poskusite najti skupen jezik.

Sreča se bo vrnila po 15. oktobru. Čakajo vas nove priložnosti in izboljšanje finančnega položaja. Jesen vam napoveduje svetlejšo prihodnost.

Lev

Če iščete rešitve za svoje težave, jih boste lahko našli od 13. oktobra naprej. Idealna rešitev za vas bi bila, da se aktivno vključite v reševanje te situacije in uporabite vsako, tudi najmanjšo priložnost, ki se vam bo prikazala.

Okrog 19. oktobra se lahko vzdušje na poslovnem področju zaplete, s sodelavci boste imeli slab odnos, a jim, ker ste ponosni lev ne boste dovolili, da bi vas spravile s tira. Ne skrivajte svojih ambicij.

Rešili se bodo marsikateri konflikti v ljubezni in družini. Konec meseca nekateri planeti pošiljajo pozitivne vibracije v vašo smer, dobili boste nov polet.

Devica

S prihodom jeseni se bo vaša strast umirila, a Venera še naprej vpliva na vas, in pušča odprta vrata v pričakovanju priložnosti in sreče. Ne bojte se in namesto da se delate ravnodušne, prevzamete pobudo.

Od začetka meseca se bo raven stresa zmanjšala. Bolj se potrudite na čustvenem področju. Ljubezen in družina bosta v središču vaših prioritet, vaši otroci pa bodo temelj vaše sreče.

Z morebitnimi težavami se ni težko spoprijeti, če opazujete podrobnosti in sprejemate modre odločitve. Če razmišljate o velikih projektih, bo vpliv planetov na vaši strani.

Tehtnica

Živite v sanjah in domišljiji, prave težave pa skrivate pod preprogo. Čaka vas strast in možne so nepremišljene odločitve.

Zelo ste zaželeni, tako na delovnem področju kot doma in v ljubezni. Zaradi pozornosti drugih se počutite vrhunsko, vendar se morate v nekem trenutku nekoliko spustiti na tla.

Od 22. oktobra vam bo planet prinesel težko obdobje in veliko ljubezensko preizkušnjo. V delovnem okolju lahko manjše težave zmotijo ​​vaše odnose s sodelavci, bodite bolj strpni in mirni.

Škorpijon

Rojenim v znamenju škorpijona oktober obljublja novo stopnjo odprtosti za ideje. V ospredje prihaja ljubezensko dogajanje. Boste bolj samozavestni. Zvezde priporočajo, da se odprete novim znancem in morda celo novi ljubezni.

Uživali boste v interakciji z naravo, izkoristite to priložnost in si privoščili dolg sprehod po gozdu. Od približno 14. oktobra bo vaše čustveno in ljubezensko dogajanje zelo intenzivno.

Nepričakovane spremembe bodo preusmerile tok stvari, in če ste načrtovali potovanje, se bo morda odložilo za nekaj časa.

Foto: Envato

Strelec

Zvezde vas imajo rade! Začetek meseca bo precej miren. V drugem tednu se bodo dogodki pod vplivom planetov začeli premikati in pospeševati.

Na področju ljubezni boste doživeli dinamične spremembe. Na kariernem področju vas čakajo veliki projekti. Pred vami so ugodni sestanki, vaša pričakovanja bodo poplačana, komunikacija pa se bo nadaljevala, če je bila v mirovanju. Sodelavci vas bodo podpirali.

Lahko pa pričakujete nekaj sprememb v osebnem življenju, vendar brez skrbi, vse bo lepo in pozitivno. Če potrebujete finančno podporo za karierni razvoj, je to obdobje izjemno ugodno za pridobitev sredstev.

Kozorog

Jesen bo za vas ugodna, čustva bodo intenzivna in močna, vaša intuicija pa je na najboljšem mestu, ničesar ne boste zamudili. Od 12. oktobra se bodo priložnosti pojavljale ena za drugo in če želite poudariti svojo ustvarjalnost, boste imeli za to veliko možnosti.

Se sprašujete, ali se vam bo začetek projekta splačal, bo, le pojdite naprej in zavrnite dvome! Če razmišljate o kakršnih koli spremembah na osebnem področju, jih naredite, ne da bi se spraševali o preteklosti.

Vaše dojemanje ljubezni bo drugačno. Za premagovanje čustvenih strahov vam bodo planeti dali potreben zagon, da se boste premaknili naprej in se naučili verjeti vase in druge.

V družini bo vladalo mirno in harmonično vzdušje.

Vodnar

Bo vam jeseni uspelo v svoje življenje vnesti več odločnosti? Na področju ljubezni se boste bolj zavedali svojih občutkov. Nadaljujete svojo zastavljeno pot brez hrupa in boste dosegli cilj. Če so v preteklosti nekatera vprašanja ostala nerešena, boste sedaj nanje končno dobili odgovore.

To jesensko obdobje izkoristite za začetek novih projektov ali načrtovanje potovanja v zimskem obdobju.

V romantični zvezi boste imeli prijetno ravnovesje. Na kariernem področju boste imeli več dela in boste bolj obremenjeni. Pojdite že na zaslužene počitnice.

Ribi

Vaš um tava, živite v sanjskem svetu. Na začetku meseca boste z lahkoto naredili vse, kar ste si zadali. Od približno 10. oktobra boste čutili preobrazbo na številnih področjih.

Meglene situacije v ljubezni postajajo jasnejše in ne boste več podvrženi močnemu vplivu strasti. Odločitve, ki jih sprejemate, so poštene in pravilne.

Nekje od 21. oktobra dalje vas čakajo družinske skrbi, ki bodo vplivale na vaše vsakdanje življenje. Obvladate svoja čustva, razmislite in boste našli izhod iz situacije.

Namesto da bi preživljali čas pred televizijskim zaslonom, uživajte v druženju s prijatelji. Prijatelji so vaša največja podpora v oktobru.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!