fbpx

Hotel Bor Squared by Karisma: luksuzni hotel v srbskem Zlatiboru bo vrata odprl leta 2023

Jeseni 2023 bodo na Zlatiboru odprli luksuzni hotel Bor Squared by Karisma s petimi zvezdicami. S to otvoritvijo se bo najbolj obiskano gorsko središče v Srbiji uvrstilo na seznam svetovnih destinacij, kjer deluje skupina Karisma Hotels & Resorts.

Hotelsko naselje Borski trg ob Karismi bo imelo 71 namestitvenih enot. Prav tako bo imel dodatne kapacitete v zelo luksuznem stanovanjskem delu, ki bo del hotelskega kompleksa. Celoten kompleks je zasnovan tako, da se popolnoma integrira z naravnim okoljem, ki ga obdaja. Barve, toplo vzdušje in predanost vsaki podrobnosti prispevajo k občutku domačega udobja. Kar pa ga bo zagotovo ločilo in naredilo pristnega, je vrhunska storitev ter inovativni koncepti, ki jih ponuja.

Foto: Karisma Hotels&Resorts

Hotel Bor Squared obsega omenjeni stanovanjski del ter velik SPA & Wellness center. Na voljo bodo tudi tri restavracije, ki bodo med drugim ponujale pestro izbiro hrane. Na jedilniku bosta španska in italijanska kuhinja. Tisti, ki radi uživajo v razgledu in vzdušju, ki se odlično prilega aperitivnim trenutkom, bodo lahko obiskali Rooftop Bar.

Foto: Karisma Hotels&Resorts
Foto: Karisma Hotels&Resorts

Ta luksuzni hotel bo imel tudi Cigar lounge, namenjen gostom s prefinjenim okusom, ki radi uživajo ob dobrih cigarah ob pitju kakovostnih pijač. Odprt bo tudi Lobby bar za kavo in dober čaj ter sladice.

Odprtje tega hotela prispeva k dvigu standardov v hotelski industriji v Srbiji in bo utrdilo položaj Zlatibora kot ene najbolj zaželenih in privlačnih destinacij v regiji. Do naslednje jeseni in same otvoritve uživajte v fotografijah, s katerimi najavljamo luksuzni hotel Bor Squared.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!