fbpx

Ikea: Ta svetilka je videti kot drag oblikovalski kos – vendar stane le 60 evrov

Oblikovalski kos - Ikea - vedno preseneti!

Foto: ikea

Ikea nam nenehno prinaša genialne in cenovno ugodne dizajnerske kose. Sem spada tudi svetilka "Södakra" iz lesa, ki je zaradi dodelanega dizajna videti res elegantna!

Ta svetilka iz Ikee je videti, kot da je drag oblikovni kos – vendar stane le delček pričakovanega!

Sodoben in trendovski dizajn po razumni ceni: Ikea to znova doseže z leseno svetilko “Södakra”. Viseča svetilka v skandinavskem slogu se prilega vsakemu prostoru, ki želi biti zavit v prijetno toplo svetlobo. Svetilke našim dnevnim in spalnim prostorom ne osvetljujejo, ampak so tudi viseči ali stoječi dekorativni elementi, ki dajejo prostoru piko na i – so tako rekoč češnja na torti vsakega dekorativnega koncepta. Prostoru vdihnejo tudi življenje in naredijo vidno tisto, kar bi sicer ostalo skrito v temi brez luči.

Foto: Ikea

Ikea svetilka “Södakra”: To je tisto, zaradi česar je viseča luč tako posebna

Ne glede na to, ali gre za dnevno sobo, spalnico ali jedilnico: svetilka “Södakra” iz Ikee bo zagotovo pritegnila pozornost v vsaki sobi. Združuje čist in minimalističen dizajn z eksperimentalnim in izvirnim preobratom. To zagotavljajo posamezni zaobljeni trakovi iz svetlega brezovega furnirja, ki so med seboj privijačeni z rahlim razmikom. Tako nastane okrogel senčnik, ki je vse prej kot navaden. Svetilka s premerom 45 centimetrov je tudi dobre velikosti, tako da lahko svoj učinek razkrije tako v manjših kot večjih prostorih.

Foto: Ikea

Zaradi nevtralne barvne zasnove se svetilka naravno odlično prilega stanovanjem v skandinavskem slogu, lahko pa poskrbi tudi za iznajdljiv kontrast v modernih ali industrijskih prostorih. V kombinaciji z barvnimi stenami ali tapetami z velikimi motivi je lahko dobesedno sijočo zatočišče miru. Konec koncev je njegova cena seveda nepremagljiva: medtem ko morate za podobne dizajnerske modele običajno plačati do 500 evrov, ta svetilka stane le 60 evrov. Ponovno pravi dizajnerski kos po res ugodni ceni.

Dodatne Informacije

ikea.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!