8-in-1 Evolution Bra je najbolj vsestranski modrček na svetu.
Utrip mesta · moda · ženska moda

Vsaka ženska ima v povprečju 16 različnih modrčkov, Knix Wear pa je izdelal takšnega, ki bo to številko prepolovil na polovico. Predstavljamo ti 8-in-1 Evolution Bra, najbolj vsestranski, udoben in tehnološko napreden modrček na svetu, ki ga je pripravil omenjeni kanadski izdelovalec spodnjega perila in ga poslal na Kickstarter. Tam od žensk pričakovano ni dobil ”košarice” in ko ga boš spoznala, boš na ”zmenek” z njim pristala tudi ti! Na voljo v velikostih med 70B in 85E je primeren za vsako priložnost, za v pisarno, za rekreacijo in vse vmes.

Knix Wear 8-in-1 Evolution Bra
40€
Kickstarter

8-in-1 Evolution Bra je revolucionarni modrček za aktivno sodobno žensko, ki so ga pripravili pri Knix Wear. Nedrček ruši rekorde na Kickstarterju, kjer so ga dekleta ”razgrabila” v trenutku.

Pri kanadski znamki trdijo, da to ni eden tistih modrcev, ki jih z velikim olajšanjem odpnete v trenutku, ko prestopite domači prag. Želeli so namreč ustvariti tak kos tega spodnjega perila, ki ga boste lahko istočasno nosile v telovadnico in v pisarno. Modrček, ki se ne le prilagaja danim razmeram, ampak jim je tudi kos. Zato ima prilagodljive in snemljive naramnice, raztegljiv material (“4 way stretch” raztegljivost) in omogoča osem načinov nošenja.

PREBERITE ŠE: Trik: Kaj storiti, da modrci brez naramnic ne bodo zlezli ali padli dol?

Visokokakovostni modrček 8-in-1 Evolution Bra se ponaša z ”anti-odor” tehnologijo (preprečuje razvoj bakterij in posledično neprijetnih vonjav), vpija vlago, se hitro suš, je obrnljiv, brez šivov, brez kosti, njegovi košarici pa se kot ”bean bag” samodejno prilagajati tvojim prsim. Ali z drugimi besedami. Sploh ne vemo, zakaj si še delate gnečo s plejado različnih modrčkov, ko pa vse lahko spravite pod eno streho z nakupom nedrčka 8-in-1 Evolution Bra.

8-in-1 Evolution Bra je najbolj vsestranski modrček na svetu.Odpri galerijo

Liebeskind Berlin Ljubljana Liebeskind Berlin / Ljubljana / Kaj je razlog, da kar naenkrat vse slovenske ženske želijo novo torbico Janja Videc - Witches Lookbook Witches lookbook: arhetipska modna zgodba slovenske oblikovalke Janje Videc PicMonkey Collage Trend: obrazni nakit, ki razpolovi obraz #dionlee Nina Šušnjara Slovenska modna oblikovalka Nina Šušnjara s kolekcijo Kardia navdušila v New Yorku · ·