Plišaste živali Feisty Pets
Utrip mesta · dom · V zraku · shopping

Plišaste igračke so nekaj najbolj prikupnega na tem svetu. Tudi plišaste živali Feisty Pets bodo sprva raznežile vsakogar, a le dokler – ker to pač počnemo s plišastimi živalmi – jih ne stisnemo. Takrat se spremenijo v pravcate male pošasti! Spoznajte Feisty Pets, Gremline med plišastimi živalmi. Karkoli naredite, samo stiskajte jih ne, saj tega več kot očitno ne marajo.

Feisty Pets Stuffed Attitude
23€
Feisty Pets

Tudi gremlini so v osnovi prikupna bitja, a le, dokler ne pridejo v stik z vodo. Tedaj postanejo pošasti.

Nekaj podobnega lahko trdimo za plišaste živali Feisty Pets, ki so resda mehke na otip in očarljive kot ostale plišaste živali, a samo, dokler ne storimo tistega, kar storimo z vsako plišasto živaljo – stisnemo k sebi.

PREBERITE ŠE: Detajlna replika motocikla BMW R 1200 GS Adventure iz kock Lego Technic

Feisty Pets namreč stiskanja ne marajo in to vam tudi jasno in glasno povedo s tem, ko pokažejo svoje ostre zobe. Ob tem se spremenijo v pravcate male pošasti kot tiste iz nočnih mor.

Nobena plišasta igrača ne povzame bolje romana Doktor Jekyll in gospod Hyde kot prav Feisty Pets. Na voljo imate različne živali, kot so mačka, pes, opica, panda in medved. Stiskanje na lastno odgovornost!

Galerija – plišaste živali Feisty Pets:

Plišaste živali Feisty PetsOdpri galerijo

Slovenske modularne hiške SmartDome SmartDome – te modularne slovenske hiške so prihodnost bivanja Kovanec The Decision Coin The Decision Coin – kovanec odločitve: ker met kovanca dokazano osrečuje Svetilka Trio Naos v beli barvi Nagradna igra ButikSvetil: Podarjamo tri trendovske svetilke Potovalna termo skodelica AnyCafé Potovalna termo skodelica AnyCafé ti skuha kavo na poti · · ·