Prenosna pečka in štedilnik Frontier Plus
Utrip mesta · dom

Frontier Plus je lahka prenosna peč, s katero lahko romantično vzdušje prasketanja ognja v kurišču pričarate, kjerkoli vam srce poželi, in tudi v hladnejšem delu leta uživate v bivanju v naravi. Peč je obenem štedilnik na drva, zaradi dimnika pa jo lahko uporabljate v šotorih in manjših kočah. Priskrbela pa vam ne bo zgolj toplote, saj bo tudi skuhala čaj in kosilo, za povrh pa pričarala romantično vzdušje.

Anevay Frontier Plus
275 €
Anevay

Prenosna peč Frontier Plus z okencem iz kaljenega stekla je idealna popestritev prihajajočih hladnih mesecev, ko nam nikoli ne bo dovolj toplo. Spet je namreč tu čas, ko se bomo ob vsaki priložnosti zatekli k toplemu telesu, pa naj bo to objem vašega dragega ali drage, postelja, radiator, kamin ali peč. O slednjih si verjetno niste mislili, da jih boste lahko kdaj popokali v nahrbtnik in odnesli s seboj, a Frontier Plus omogoča prav to.

Frontier Plus je namreč prenosno ogrevalno telo in štedilnik v enem. Reguliranje temperature, ki jo ustvarja ta peč z dimnikom, je sila preprosto, na štedilniku pa lahko grejete ali kuhate več stvari hkrati. In ker se razstavi in lahko noge in dimnik pospravimo v peč, jo je preprosto prenašati naokoli.

Prenosna pečka in štedilnik Frontier PlusOdpri galerijo
Meyou elegantno pohištvo za mačke Meyou – elegantno pohištvo za mačke (in njihove lastnike) Pametna zibelka Snoo Slovenska viseča zibelka, ki kar sama uspava dojenčka! Pametna miza FurniQi FurniQi je mizica za brezžično polnjenje mobilnih naprav Igrivo pohištvo Igrivo pohištvo kot iz risanke · ·