Leseno ohišje za Playstation
Utrip mesta · dom · V zraku · tehnologija · gadgeti

Igralne konzole PlayStation so resda že v osnovi precej elegantne, toda nič po elegantnosti ne prekaša lesa, ki se poda praktično k vsemu. Z lesenim ohišjem bo vaša konzola PlayStation postala pravcata umetnina. Na voljo za Sony PlayStation 4 in PS4 Pro.

Toast PlayStation 4 / Pro
46 €
Toast

Igralne konzole nikoli niso bile mišljene kot dekorativni element, a če si omislite leseno ohišje za PlayStation, jo boste z veseljem postavili na karseda vidno mesto.

PREBERITE ŠE: Vrača se kultni Game Boy – njegova reinkarnacija sliši na ime Super Retro Boy

Ohišje prihaja s Portlanda, izdelano pa je iz pravega lesa. Vsebuje potrebne odprtine, da se konzola med uporabo ne pregreva. Na voljo je iz oreha, ebenovine, bambusa in jesena. Lahko je tudi poljubno lasersko gravirano.

Galerija – leseno ohišje za PlayStation:

Leseno ohišje za PlaystationOdpri galerijo

LED rastline Lamp Plant Lamp Plant: ”zimzelene” rastline, ki se svetijo v temi Kolesarska zavorna luč Fabric FLR 30 Fabric FLR 30 – ne le kolesarska svetilka, ampak tudi zavorna luč Klimatska naprava Samsung Wind-Free Samsung Wind-Free: inovativna klimatska naprava, ki ne piha Pohištvo Wakufuru Wakufuru – pohištvo, ki absorbira zvok in prinaša mir za mizo v glasnih okoljih · · · · ·