Wipebook pro
V zraku · dizajn

Wipebook Pro je edini rokovnik, ki ga boste še kadarkoli potrebovali. Vse, kar napišete, lahko namreč preprosto pozneje izbrišete, tako kot smo to v otroštvu počeli na piši briši tablah.

Wipebook Wipebook Pro
42 €
Wipebook.com

Rokovnik Wipebook Pro je najnovejši član družine Wipebook, podjetja, ki je doslej predstavilo že piši briši pisalna bloka Wipebook Notebook in Mini Wipebook Notebook ter piši briši liste Workbooks. Wipebook Pro prinaša malo več vizualnega prestiža. Rokovnik je odet v živalim prijazno umetno usnje in vsebuje 20 listov za vaše kreacije.

Zelo priročna je tudi spirala – ta omogoča pisanje na povsem ravni površini. V ta edinstven piši briši rokovnik lahko ustvarjalno izlivate svoje ideje in jih nemudoma izbrišete, če se spomnite česa boljšega. Na sestankih lahko ponazorite svoje ideje, ne da bi morali obrniti list. Napišete, izbrišete in ponovno zapišete (ali narišete) lahko kolikorkrat želite. Pozabite lahko na številne neurejene liste z zapiski na vaši pisalni mizi, pa tudi okolju prijaznega vidika ne gre zanemariti. Priznamo, všeč nam je, zelo. In vrača nas v otroške dni, ko smo ustvarjalnosti pogosteje dajali krila.

Video: tako deluje Wipebook Pro


Knjiga Designed by Apple in California Apple izdal knjigo s 450 fotografijami svojih izdelkov Librottiglia - knjiga na steklenici vina Librottiglia: knjiga namesto etikete – kratke zgodbe na steklenici vina Električno kolo Noordung Angel Edition Noordung Angel Edition – slovensko električno kolo s prenosnim zvočnikom encoderingmikan Encode Ring: zvočni zapis naših čustev v obliki prstana