Je to najbolj neumen avtogol v zgodovini nogometa?

Je to najbolj neumen avtogol v zgodovini?
Zadnjič posodobljeno: :

Je to najbolj neumen avtogol v zgodovini nogometa? Gledalci prijateljske tekme med nogometnima ekipama Minnesota United (ZDA) in Bournemouth (Anglija) so videli res nenavaden zadetek. Potem ko je imel vratar Sammy Ndjock nogometno žogo že varno v svojih rokah in jo je želel degažirati svojemu soigralcu, jo je z veliko mero nespretnosti namesto soigralcu zalučal kar v lastno mrežo!

Našli smo novega kandidata za najbolj neumen avtogol v zgodovini nogometa. To je vratar ameriške nogometne ekipe Minnesota United Sammy Ndjock, ki je zaradi napačnega razloga postal prava spletna senzacija po tem, ko si je na tekmi proti angleški epiki Bournemouth privoščil velikansko napako, vredno šolske lige. Kamerunec je s svojo potezo namreč poskrbel za enega od najbolj nenavadnih avtogolov v zgodovini nogometa.

PREBERITE ŠE: Najbolj smešni goli v nogometu vseh časov

Kamerunec si je privoščil neverjetno blamažo.
Kamerunec si je privoščil neverjetno blamažo.

Prijateljska tekma med ekipama Minnesota United in Bournemouth se je končala z visoko zmago premierligaša (4 : 0), toda vse skupaj je zasenčila poteza 26-letnega Ndjocka, ki pa je pozornost, kot rečeno, požel zaradi neumnosti, ki mu še dolgo ne bo pustila mirno spati. V 26. minuti je stekel iz vrat, ulovil žogo in jo želel vreči soigralcu. Kaj se je zgodilo v trenutku meta, ne vemo. Lahko, da si je premislil in je želel storiti nekaj drugega. Tega verjetno ne bomo izvedeli nikoli, vemo pa, da je posledica njegove neodločnosti/nespretnosti nenavaden avtogol. Nogometna sezona se v večini držav sploh še ni začela, pa že imamo kandidata za najlepši avtogol letošnje sezone!

Utrinki s tekme med ekipama Minnesota United in Bournemouth:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
7+ nasvetov, ki vam pomagajo izboljšati hojo in maksimizirati njen učinek na vaše telo