fbpx
adidas ZX 2K BOOST – najatraktivnejši in najbolj udoben copat letošnje jeseni

Je to najbolj odštekan in udoben copat letošnje jeseni?

Če iščete copat, v katerem boste v hladnih jesenskih dneh privabljali poglede mimoidočih, hkrati pa se med hojo počutili, kot da hodite po oblaku, ne smete spregledati adidasovega edinstvenega modela ZX.

Skorajda si ne znamo predstavljati, da ne bi v omari imeli vsaj enega modela športnih copatov. Ti so se namreč že zdavnaj iz športnih igrišč preselili v mestna središča. Nosimo jih lahko praktično za vse priložnosti. Čeprav po navadi izberemo bele ali črne, so se pri adidasu odločili, da bodo v letošnjo jesen vstopili barvno in tako razbili dolgočasno sivino, ki je tako značilna za ta čas.

Njihov najnovejši model ZX 2K Boost bo s prelivajočimi barvami ter odbitim dizajnom navdušil tako moške kot ženske, zaradi zanimive ombre barvne palete, pa jih bomo lahko kombinirali s široko izbiro oblačil. Ženski model ima bel mrežasti zgornji del z barvnim podplatom, ki se iz prstov prelije iz živo roza v modro barvo, podplat na moškem modelu pa se iz modre prelije v živo rdečo barvo.

Osvojil je tudi srca slovenskih vplivnežev. V njih lahko zasledite pevki Gajo Prestor in Niko Krmec ali pa simpatičnega pevca Davida Amara. A copat ne navdušuje le z videzom, s svojo mehkobo in stiskljivostjo je namreč navdušil tudi akrobata Flipping Art ter svetovno znana plesalca in koreografa EZ Twins.

Model ZX ima dolgo zgodovino, saj se že od leta 1984 uvršča v sam vrh oblikovanja modnih copat, ki jih navdihujejo tekaški modeli. Tokrat so pri adidasu elemente legendarne serije ZX združili s tehnologijo Boost™, kar nam da občutek, kot da bi hodili po oblaku. Zgornji del čevlja je izdelan iz inženirske mreže, obdelane z varjenimi plastmi, brezjezična konstrukcija pa poskrbi, da se copat popolnoma prilega gležnju in mu nudi dodatno oporo na vsakem koraku.
Bodite drzni z adidas ZX 2K BOOST, ki so že na voljo v spletnih trgovinah Buzz in The Athlete’s Foot.

Dodatne Informacije

adidas.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!