Kaj napoveduje Baba Vanga za leto 2021? To so napovedi “Nostradamusa z Balkana”!

Baba Vanga za leto 2021 napoveduje, da bo to leto "velikih kataklizem in velikih nesreč".

Medtem ko bi mnogi rekli, da je to le larifari – in verjetno tudi je – so bile nekatere napovedi Babe Vange grozljivo pravilne, zlasti tista, v kateri je opisala “jeklene ptice”, ki so leta 2001 napadle Ameriko (11. september). Ni slabo za slepo bolgarsko mističarko, ki je umrla leta 1996, kajne?

Kakor koli že, vsako leto imajo astrologi in teoretiki zarot priložnost, da analizirajo, kaj je napovedala, da naj bi se zgodilo v tistem letu. In po njenih napovedih se zdi, da nam tudi leto 2021 ne bo prizaneslo.

Bolgarska mističarka je namreč verjela, da bo leto 2021 leto “velikih kataklizem in velikih nesreč”. Očitno se bodo združili trije “velikani”, človeštvo pa bo v kremplje dobil “močan zmaj”. Za povrh je vsega tega je dejala, da bodo “prišli težki časi” in da bodo “ljudje razdeljeni glede na svojo vero”. Nadaljevala je: “Priča bomo uničujočim dogodkom, ki bodo spremenili usodo človeštva.” Med drugim je napovedala, da naj bi “rdeč denar”.  Razlagalci Vanginih prerokb domnevajo, da je zmaj Kitajska, trije velikani pa bi lahko bili Rusija, Indija in Kitajska. Rdeč denar bi lahko bili 100 juanov in 5.000 rubljev, ki so oboji rdeče barve.

Baba Vanga (Foto: YouTube)

Niso pa vse le slabe novice. Vedeževalka je tudi napovedala, da bo leto 2021 leto, ko bomo končno našli zdravilo za raka. Pojasnila je: “Prišel bo dan, ko bo rak zvezan z železnimi verigami.”

Napovedi Babe Vange je seveda treba sprejeti s kančkom razuma, tako kot vse tovrstne stvari.

Njen seznam napovedi naj bi sicer trajal do leta 5079, ko je verjela, da bo konec sveta. Vendar o tem še vedno potekajo številne razprave, saj njene napovedi niso bile nikoli zapisane, zato ne moremo biti prepričani, ali so dejansko njene.

Morali bomo počakati, da bomo videli, ali se bo katera od njenih napovedi uresničila, toda ne glede na to, karkoli se bo zgodilo, upajmo, da bo leto 2021 boljše od leta 2020.

Nostradamus za 2021 napoveduje strašljivo leto!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 subtilnih stvari, ki dokazujejo, da si privlačnejša, kot meniš sama