fbpx

Kaj njegovo praznično darilo resnično pove o statusu vajine zveze

Foto: Envato

Od njega ste dobili darilo in sedaj kot prava ženska analizirate pomen njegovega prazničnega darila. V prispevku vam pomagamo izvedeti, kaj darilo razkriva o stanju vajine zveze.

1. Voščilnica

Če vam podari le voščilnico, pomeni, da do vas še ne goji globljih čustev. Morda je vajina zveza na začetku ali pa preprosto ne ve, kaj bi kupil. Gre za precej neosebno darilo, ki pa ne pomeni, da do vas ni goji čustev, morda je le to prvo priznanje ljubezni, ki se ga moški tako radi otepajo.

via GIPHY

2. Darilna kartica

Če vam podari darilno kartico na kateri je denarni znesek, mu je pomembno, da se boste ob tem počutili nekoliko razvajane. Čeprav ni osebno darilo, vseeno sporoča, da vam je naklonjen in vas ima rad.

3. Erotično darilo

Če vam podari erotično darilo, pomenim, da se vam želi popolnoma predati in si vas želi, takšno kot ste. Zato se ne zavirajte in se prepustite skupni domišljiji.

via GIPHY

4. Masaža ali spa

Podari vam masažo ali razvajanje v spaju. Gre za izredno premišljeno darilo, ki nakazuje, da mu je globoko mar za vas in zvezo, ki je še v nastajanju. Je vaš pravi stražar, ki želi veliko več od vas.

5. “Home made” darilo

Darilo, ki ga je naredil sam je eno najboljše, kar ste jih lahko prejeli. To pomeni, da vas naravnost obožuje in ceni.

Če vam partner podari personalizirano darilo, naj gre za foto album, okvir, vedite, da gre za darilo, ki prihaja iz srca. Takšen človek se želi dotakniti vašega srca in vas navdušiti s svojo nostalgično pozornostjo.

via GIPHY

6. Karta za fitness

Če vam podati karto za fitnes, telovadbo ali vroče hlačke, je seveda darilo nekoliko sebično. Vendar pa predno se postavite v svoj obrambni položaj pomislite, kakšna je situacija in se ji vseeno prepustite. Morda gre za zelo prijetno darilo, ki bo koristilo obema.

7. Oblačilo

Če vam je podaril oblačilo, misli na vas, saj to zahteva veliko časa in razmišljanja. S takšnim darilom vam pove, da je pomislil na vas, kaj vam je všeč, kako se oblačite in kakšno velikost nosite.

 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!