Kaj si želiš in kaj resnično potrebuješ v zvezi – glede na tvoje astrološko znamenje

Kaj si želiš in kaj resnično rabiš v zvezi?

Ali poznate stanje nasprotujočih si ali ne ravno usklajenih želja in potreb? Seveda se vsi občasno znajdemo razpeti med resničnimi in dosegljivimi ter romantičnimi fantazijami, ki nam pokvarijo srečo in nas frustrirajo.

Kako krmarite med svojimi željami in potrebami, glede na vaše astrološko znamenje?

Oven

Želite nekoga, ki vam občasno pripravi dramo in vas prisili, da se ukvarjate z njim. To vam daje občutek intenzivnosti, ki ga enačite s strahom. In potem on popusti ter dopusti, da je vse po vaše.

Potrebujete nekoga močnega in pogumnega, ki hodi poleg vas in se ne skriva v vaši senci. Nekoga, ki vam ne popušča, ampak vam nudi pravi izziv, saj verjame, da ste temu dorasli. Nekoga ob katerem raste vaša samozavest – in ne vaš ego.

Bik

Želite nekoga, ki je videti, kakor da ima vse, vendar vas kljub temu potrebuje, ker v resnici ni prepričan, ali si vas zasluži. Tako ste lahko nenehno tisti, ki ljubi več in daje več. On pa bo dežurni krivec za vse nedokončano, nezrelo in nedoraslo v vajini zvezi (in v vas samih).

Potrebujete partnerja, ki se potrudi, da vas spozna in razume. Takšnega, ki si pridobi vaše zaupanje in srce ter obdrži eno in drugo. Nekdo, ki se ne boji vajine zveze, je ponosen na vas in vas ljubi tako, kakor vi njega.

Dvojčka

Želite nekoga, ki je povsod in zmore vse. Takšnega, ki je intenziven, raztresen, razpršen, iskriv in zanimiv. Pravzaprav želite, nekoga, ki je vaše ogledalo, a hkrati ste zanj še vedno skrivnostni, saj mu ne zaupate vsega.

Pravzaprav potrebujete nekoga, ki se mu lahko odprete in ki vas bo razumel. Nekoga, ki vam bo lahko pomagal usmerjati in izražati vaša čustva. Nekoga, ki se bo spopadel z vsem, kar ste, ter ki vas bo ljubil in spoštoval.

Rak

Želite nekoga, ki ustreza vaši zamisli, kakšen bi moral biti partner. Nekoga, ki ga lahko spremenite in zgradite s svojo ljubeznijo. Tistega, v katerem vidite potencial, nato pa samo kliknete na tipko in se v skladu s scenarijem zgodi pravljica.

Potrebujete nekoga zvestega in predanega. Takšnega, ki je pripravljen narediti za vas vse na dolgi rok. Nekoga, zaradi katerega se boste počutili dobro. Tistega, ki ne bo posegal v vašo samostojnost, ampak jo bo podpiral. Nekoga, ki vas ima rad nežno in je zelo ponosen na vas.

Lev

Želite nekoga, ki vam nekoliko oteži stvari, ker ste tako božanski in neverjetni, zato vaš ego išče osebo, ki ga nenehno hrani. Nekoga, okoli katerega se boste bolj potrudili, vložili več šarma, več truda, da boste še bolj zasijali. Takšnega, ki vas bo dvignil, da boste premikali meje.

Pravzaprav potrebujete nekoga, zaradi katerega boste postali boljša oseba. Nekoga, ki bo nahranil vašo dušo, ne vaš ego. Takšnega, ki vam ne postavljal izzivov, ampak vas bo navdihnil, da premikate lastne meje in rastete od znotraj – da boste sposobni premagati svoj ego, ko bo to potrebno.

Devica

Želite si osebo, ki ne obstaja. Takšno, ki ustreza vsem postavkam na seznamu značilnosti in standardov. Tisto, ki se vam umakne s poti in vam omogoča nadzor nad vsem.

Potrebujete pa partnerja, ki vas pozna in razume na najgloblji ravni. Nekoga, ki vam lahko sledi intelektualno in duhovno, ki vas lahko izvleče iz vaše perfekcionistične lupine in vam pokaže, da je intimnost čudovita.

Tehtnica

Želite nekoga, ki vas ima preprosto rad in pika. Tudi, če gre za osebo, ki je ne ljubite več. Nekoga, ki vam nameni vso svojo pozornost in predanost, ne da bi vam za to sploh bilo treba prositi. Najbolj strastnega in romantičnega ljubimca/ljubimko na svetu.

Potrebujete partnerja, ki ceni vašo ljubezen in spoštuje vaš odnos. Takšnega, ki vam povrne ljubezen, ki jo nosite v sebi in ki vas iskreno ceni. Nekoga, ki ne zahteva ničesar v zameno, čeprav ste mu pripravljeni vrniti desetkratno.

Škorpijon

Želite nekoga, ki ga ne morete povsem imeti, zato da ga lahko nenehno osvajate in želite. Želite si igro v svoji glavi, ki vam prinese močne strasti in občutek, da ste svobodni in malce nori. Nekoga, zaradi katerega se počutite pomembnejšega in vrednejšega, ki vam (v glavi) doda pomen.

Potrebujete pa partnerja, ki vas ceni, zaradi tega kar ste, in vas sprejema takšnega, kot ste. Nekoga, ob katerem se lahko sprostite in spočijete, ki ne izzove napadov ljubosumja, ker mu zaupate iz vsega srca. In s tem pride nežna in topla ljubezen, ki vam, da pravo vrednost. Tista, ki ne tekmuje in se ne primerja z nikomer in ničemer.

Strelec

Želite nekoga, ki je nenehno nedosegljiv. Kdo bo zapolnil vrzeli, ki jih čutite v sebi? Kdo se bo brez besed strinjal z vsako pustolovščino, eksperimentom in norostjo? Takšnega, ki vas ne bo motil in se bo pojavil samo kadar želite.

Potrebujete nekoga, ki vas pozna, ki vam, da vso svobodo, ki jo potrebujete, da boste to, kar hočete, in delate, kar hočete. In ko boste srečali takšno osebo, se boste želeli zavezati in jo imeti ves čas ob sebi. Takšna oseba vas opomni, da je resnični svet dovolj dober, in da želite biti del njega.

Kozorog

Želite, nekoga, ki je skrajna različica vas. Takšnega, ki je izjemno neodvisen, sposoben, organiziran v vseh življenjskih obdobjih, natančen do najmanjših podrobnosti – popoln. Da ga obožujete in mu sledite v vsem, in vam ni treba več ničesar razmišljati in izumljati.

Vendar pa potrebujete nekoga, ki vas bo spodbudil, da raziščete svojo svobodo, onkraj meja odgovornosti, ki si jo naložite sami. Nekoga, da stopite izven območja udobja, tako da delate na osebni rasti in razvoju in poiščete tisto, kar v resnici želite od sebe. Tistega, ki ima dovolj strasti, da vas ogreje in spodbuja vaš napredek in ambicije – in le občasno priskoči na pomoč.

Vodnar

Želite nekoga podobnega sebi, ki odraža vse vaše lastnosti, dobre in slabe. Nekoga, ki je dovolj udoben in nekoliko raztresen, ki je dober in občutljiv ter razumen. Nekoga ob katerem se počutite kot ob svojem bratu dvojčku.

Vendar potrebujete nekoga, ki vam ni povsem enak, ki je spontan in svoj. Nekoga, da vas občuduje in hvali. Tistega, od katerega se imate kaj naučiti, in ki se lahko nauči tudi kaj od vas. Nekoga, z živim duhom, a tudi z različnimi interesi, ki vam bo razširil obzorja, in boste spoznali tiste dele sebe, ki jih še niste srečali.

Ribi

Hočete nekoga, ker čutite vse! Sanjate o tem, da vas nekdo navdihuje, je vaša muza in vam služi, da se povzpnete do ustvarjalnih višin. In nekoga, ki bi ga lahko enostavno zapustite, ko vam ni več zanimiv.

Potrebujete nekoga, ki ne ovira vaše ustvarjalne in čustvene plati, ampak v razmerje vnaša logiko in praktičnost, ki vas prizemlji. Nekoga, ki ga vaši vzponi in padci ne motijo. Nekoga, ki se z veseljem zaveže in mu ni dolgčas. Tistega, ki se ne boji vašega sveta navdiha in navdušenja, in ki vas ne poskuša spremeniti, hkrati pa je svoj in stabilen.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ta astrološki znak čaka čarobna ljubezen do 20. januarja: koga čakata strast in romantika?