fbpx

Kako dom osvežiti z minimalnim proračunom: dekorativni izdelki za velike spremembe

Ko razmišljamo o osvežitvi doma, pomislimo na zanimive in cenovno ugodne kose pohištva, ki naj bodo tako majhni in praktični, da jih zlahka postavimo v večino domov. Postopek je veliko lažji, če vnaprej razmislite o majhni, a pomembni spremembi v domu, ki ne zahteva večjih del, naredite seznam in se nato odpravite po nakupih.

Da bi vam olajšali iskanje, vam v nadaljevanju predstavljamo nekaj zanimivih idej, s katerimi lahko preprosto vnesete spremembo v svoj dom.

JYSK je predstavil novo ponudbo majhnega in večnamenskega pohištva in dekorativnih izdelkov, ki se prilegajo točno tam, kjer čutite, da v vašem prostoru nekaj manjka. Predstavljeni kosi so modernih linij ter zanimivih barv, materialov in oblik.

»Verjamem, da je raznolikost deležna vedno več pozornosti pri notranjem oblikovanju. Postajamo pogumnejši in si drznemo vnašati nove, nekoliko bolj vesele tone v detajle – manjše pohištvo pa je preprost način, da v svoj dom vnesemo spremembo. Hkrati smo naredili tudi kombinacije z nevtralnimi toni, kot sta bela in bež z nekaj detajli v črni barvi, da ohranimo umirjeno skandinavsko estetiko,« pravi Rikke Høst Moustgaard, vodja asortimenta v JYSK-u.

Stenska omarica MALLING se je izkazala za pravo uspešnico, zato je zdaj na voljo tudi v novem, bledo modrem odtenku. Z njo lahko preprosto osvežite kopalnico, kuhinjo ali jedilnico.

Še en nov in trendovski kos pohištva je klubska mizica ARCH, ki s svojo temno, bordo barvo in okroglo obliko zagotovo pritegne pozornost in se enostavno kombinira z dekoracijami.

Če iščete enostavnejšo estetiko, boste s klubsko mizico HALBY v peščeni barvi dosegli učinkovito spremembo. Ta kos pohištva je še dodatno zanimiv zaradi svoje funkcionalnosti, saj ga je izjemno enostavno premikati iz prostora v prostor. To je popoln kos pohištva za stanovanje, kjer lahko funkcionira kot klubska mizica, nočna omarica ali kot pohištvo za predsobo.

Eden od načinov, da osvežite prostor je, da svoje knjige ali revije razstavite na novi stenski polici. Za ta namen bo odlično zlato stojalo MAGSTRUP. Obesite ga v dnevno sobo in napolnite z revijami ali v kuhinjo z nekaj vaših najljubših kuharskih knjig. Zraven bo odlično pristajal tudi nov voziček JUKKERUP, ki ga lahko uporabite za odlaganje začimb, rastlin ali vaše najljubše pijače.

Od avgusta so vsi izdelki na voljo v trgovinah JYSK in na JYSK.si.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!