Kako izbrati med dvema moškima: kaj, če se napačno odločite in izgubite ljubezen svojega življenja?

"Prvi korak, da v življenju dosežete, kar želite, je: odločite se, kaj želite." - Ben Stein

Vsi si želimo najti “popolnost”, ker vsi iščemo ljubezen, ki bo spremenila naš svet.

Dva moška. Dve “popolni” ljubezni. Kateri je pravi?

Najdete potencialnega partnerja, greste na prvi zmenek, ki se lahko spremeni v ljubezen, a še ne v tisto pravo. Zaradi tega imate odprte še druge možnosti. Odločite se, da se boste začeli srečevati še z nekom drugim. Oba moška sta vam všeč.

Rečete si: “Ko bo čas, bom vedela, kateri je zame, ” a medtem začnete resno zvezo z enim izmed njih. Čas mineva in še vedno se ne morete odločiti, kateri je pravi. Kaj narediti, in kaj, če boste s to odločitvijo izgubili ljubezen svojega življenja?

Ko se dva moška borita za vašo ljubezen, je vaša samozavest visoka, toda na koncu lahko izgubite vse.

Vaša neodločnost je slab trik vesolja, saj celotna situacija ni poštena, ne do vas, ne do obeh partnerjev. Moška sta le igralca v vašem življenju. Delujete kot popolna ženska, a v resnici vas obdaja krivda. Oba moška sta posebna, vendar se ne morete odločiti, kateri je pravi za vas. Hkrati ste srečne, ker vam oba posvečata svojo pozornost. Počutite se želene in ljubljene.

Počutite se želene in ljubljene.

Naporno je imeti dva partnerja hkrati. Težko je ohraniti ravnovesje med njima in najti dovolj časa, da se posvetite obema in sebi. Ko gre za vzporedno povezavo, so laži obvezen del igre. Najprej lažete enemu partnerju, nato drugemu in tako v nedogled. Če ste vpleteni v svoje laži, je zelo težko najti svojo pot.

Če se za enega izmed njiju ne boste odločili v najkrajšem možnem času, boste verjetno uničili obe zvezi in tega nikoli ne boste mogli popraviti. Ostali boste brez ljubezni, osamljeni in žalostni.

Te zapletene situacije so zelo zmedene in na žalost je vedno nekdo ranjen. Odločite se zdaj, vaša igra bo v vsakem primeru pustila nekomu boleče posledice.

Pomislite, kako se počutite, ko ste z enim in z drugim. S kom najraje preživljate čas? Kateri je bolj zabaven? Kateri je bolj pozoren? Kateri vas bolj privlači? Kdaj imate več metuljčkov v trebuhu? In dobile boste odgovor!

Čimprej se odločite! Da ne bo prepozno …

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Znaki, ki vam govorijo, da čuti do vas več kakor le prijateljstvo