Kako odpreti penino s pametnim telefonom?

Odpiranje penine s pametnim telefonom
Zadnjič posodobljeno: :

Nekoč so penino odpirali s sabljo, ker pa sablje ne smete nositi naokoli (pa tudi sicer je verjetno nimate doma), lahko namesto nje uporabite kar pametni telefon! Oglej si posnetek, kako odpreti penino s pametnim telefonom.

Želite teatralno odpreti penino? Nimate sablje, pravite? Nič ne de, zakaj pa imamo pametne telefone?! A tokrat ne boste zagnali posebne mobilne aplikacije, pač pa uporabili kar pametni telefon sam, ki bo vskočil namesto sablje. Postopek odpiranja je sicer povsem enak.

PREBERITE ŠE: Najboljše penine za silvestrovo

Penino s pametnim telefonom odprete na enak način kot s sabljo.
Penino s pametnim telefonom odprete na enak način kot s sabljo.

Najprej poiščite navpičen šiv steklenice, ki združuje njuni polovici. Steklo je najšibkejše kjer šiv naleti na krono steklenice, to je odebeljen zgornji rob. Nato nagnite steklenico pod kotom 45 stopinj in proti dnu telefon prislonite na šiv. Nekajkrat z njim podrgnite po steklu, da dobite ”grip”, nato pa čvrsto potegnite proti vratu in krona bo odletela kot gumb! Pa na zdravje!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Japonski trik za zavijanje daril si je ogledalo več kot 11 milijonov ljudi: to je najpomembnejši korak!