Najboljše fotobombe leta 2015

Najbolj smešne foto bombe leta 2015

''Fotobombing'' je star vsaj toliko, kot je stara fotografija oziroma fotoaparat. Mnogo let kasneje ljudje (in živali) to obrt obvladamo ''v nulo''. Fotobombe, tj. fotografije z akterji, ki se ''vmešajo'' v posnetke, velikokrat pošteno nasmejijo, in tudi leto 2015 v tem pogledu ni razočaralo. Predstavljamo vam najboljše fotobombe leta 2015, zaradi katerih boste pokali od smeha.

Čeprav gre pri fotobombah za nekoga, ki pokvari povsem dobro (čeravno povsem običajno) fotografijo, so prav ti ”nepovabljeni gosti” dostikrat razlog, da posnetek postane nepozaben. Seveda fotobombe niso nič novega, vpadanje v kader je ”stara obrt”, a šele pred leti in s filmom Brüno je zadeva prerasla v trend.

PREBERITE ŠE: Najboljše popotniške fotografije leta 2015 [National Geographic]

Vsekakor ena najbolj posrečenih foto bomb leta 2015.
Vsekakor ena najbolj posrečenih foto bomb leta 2015.

In če iščete dober trening za trebušne mišice, ste prišli na pravi naslov, saj vam v nadaljevanju postrežemo z najboljšimi (namernimi in nenamernimi) fotobombami leta 2015, ki so vsaka svoja vaja za smejalne mišice.

Najboljše fotobombe leta 2015:

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Danes bosta na nebu jagodna luna in lunin mrk: nočni spektakel, ki ga ne želiš zamuditi