Kako ohladiti šampanjec v zadnjem trenutku, in to 1, 2, 3?

Šapmanjec hlajenje
Zadnjič posodobljeno: :

Bliža se čas šampanjca. Novo leto je namreč pred vrati. A preden šampanjec odpremo, ga moramo ohladiti na pravo temperaturo. Načeloma se peneče vino postreže ohlajeno na temperaturo med 6 in 9 °C. Toda ob toliko stvareh, ki se nam dogajajo zadnje ure v letu, se nam kaj hitro zgodi, da šampanjec ni ohlajen na pravo temperaturo. Kljub temu ni nič izgubljeno, saj obstaja super trik, s katerim lahko ohladite šampanjec v zadnjem trenutku, in to 1, 2, 3.

Tvoj šampanjec, ki si ga rezerviral za novo leto, ni ohlajen na pravo temperaturo, od polnoči pa te loči le še malo časa? Brez panike! Obstaja namreč trik, bližnjica, s katero lahko šampanjec v zadnjem trenutku ohladiš na idealno temperaturo, in to 1, 2, 3, da bo iz steklenice pritekel takšen šampanjec, kot mora.

PREBERITE ŠE: Šampanjec ali penina za prvi dan v letu

Znaš ekspresno hitro ohladiti šampanjec?
Znaš ekspresno hitro ohladiti šampanjec?

Za hitro hlajenje šampanjca potrebujete vedro za steklenico, kocke ledu, vodo in skrivno sestavino – sol. Kako poteka postopek hlajenja, ki je precej hitrejši od ”naravnega” hlajenja (to je v hladilniku), pa si oglejte v priloženem videoposnetku.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 življenskih “hekov”, s katerimi boš v očeh moških takoj privlačnejša!