fbpx

Kamp in glamping Sunrise Hill: bi preživeli svoje počitnice tukaj, obdani z naravo?

Kamp in glamping Sunrise Hill (Foto: Booking.com)

V kampu in glampingu Sunrise Hill boste prišli na svoj račun vsi ljubitelji neokrnjene narave in živali, saj vas blizu nastanitve čaka ranč z islandskimi konji!

Sunrise Hill je družinsko voden kamp v mali vasici Drskovče, ta pa leži nekaj kilometrov izven naselja Pivka. Zaradi svoje lege je kamp zelo primerno izhodišče za ljudi, ki bi radi svoj prosti čas preživljali na čistem zraku in neokrnjeni naravi, saj se kamp nahaja na stičišču kamnite kraške pokrajine in zelenih notranjskih gozdov.

Kamp in glamping Sunrise Hill (Foto: Booking.com)
Kamp in glamping Sunrise Hill (Foto: Booking.com)

Poleg klasičnega kampiranja vam ponujajo tudi nočitve v tradicionalnih lesenih glamping hišicah. Te imajo prostor za sedenje, jedilni predel ter popolnoma opremljeno kuhinjo z različnimi kuhinjskimi pripomočki, vključno s hladilnikom, kuhalno ploščo in opekačem za kruh. Kopalnice s prho so nameščene zunaj hišic. Pa ne skrbite, poskrbljeno je tudi za posteljnino in brisače. Na voljo sta vam hišica za tri osebe in pa družinska hišica s pogledom na gore. 

Kamp in glamping Sunrise Hill (Foto: Booking.com)
Kamp in glamping Sunrise Hill (Foto: Booking.com)

Ekipa kampa verjame, da se za vsakega gosta najde nekaj zanimivega. Tako na primer ljubitelje narave navdušujejo reka in presihajoča jezera, za katerimi poleti ostanejo slikovita cvetoča polja okrog katerih so urejene sprehajalne poti. Športno aktivne v kamp privabljajo urejene pohodniške in kolesarske poti, ki povezujejo naravne in kulturne znamenitosti v regiji. Kamp je primeren tudi za ljubitelje živali, saj imajo v neposredni bližini ranč z islandskimi konji, ki se čez poletne mesece pasejo na travnikih okrog kampa. Seveda pa svoj prostor v kampu najdejo tudi gostje, ki preprosto radi prisluhnejo tišini ter občudujejo mir in odličen razgled na bližnja hribovja.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!