fbpx

Karmic Oslo: futuristični električni moped

Električno kolo Karmic Oslo

Karmic Oslo je odlično e-kolo za tiste, ki se hočejo hitreje premikati po mestu.

Imamo električna kolesa in električne skiroje. Zdaj imamo pa še mešanico obojega, za kar je krivo podjetje Karmic, sicer znano po izdelovanju električnih koles. Oslo je električno kolo, ki sicer precej spominja na moped. Preprost dizajn čistih linij mu daje zelo futurističen videz. Poganja ga elektrika, ki je shranjena v bateriji zmogljivosti 480Wh (taka z zmogljivostjo 960Wh se še razvija), in na eno polnjenje zdrži okoli 32 kilometrov.

Ta podatek ga uvršča med bolj mestu prijazna prevozna sredstva. Da ne ob uporabnik odvisen samo od elektrike ima Oslo vgrajena tudi pedala. Kolo je izdelano iz aluminija in termoplasta ter je zaradi svoje teže 20 kilogramov v primerjavi z ostalimi e-kolesi zelo lahko. Kermic se je odločil, da bo za e-kolo Oslo sprožil Kickstarter kampanijo, tako kot za vsa svoje kolesa poprej. Trenutno se po najbolj ugodni ceni ponuja oštevilčena Founder Edition za preračunanih 1360 evrov.

Galerija: Karmic Oslo

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!