fbpx

Katera astrološka znamenja se pogosto poročijo z napačnim partnerjem?

Katera astrološka znamenja se pogosto poročijo z napačnim partnerjem?
Foto: envato

Ste preveč zaposleni in ste pozabili, kako sploh se čuti ljubezen? Je oseba, ki je ob vas ljubezen vašega življenja ali le nekdo, samo da niste sami?

Ste se poročili z napačno osebo, ker ste preveč zaposleni s svojim vsakdanjim življenjem in ne posvečate dovolj pozornosti svojim lastnim potrebam in željam v odnosu?

Morda ker ste bili v preteklosti ranjeni in imate težave s samozavestjo in zaupanjem v lastne odločitve? Se morda bojite, da ne boste našli nekoga, ki vas bo imel iskreno rad in se zadovoljite s komer koli, ki se zanima za vas, tudi zaradi tega, da ne bi ostali sami?

Morda verjamete v romantično idejo o ljubezni, in zaradi tega ne vidite, da nekaj v odnosu ni v redu?

Katera astrološka znamenja se pogosto poročijo z napačnim partnerjem?

Kateri izmed astroloških znakov pogosto “ljubijo” napačno osebo?

Oven

Impulzivnost vodi to znamenje v napačna razmerja in zmoto. Takoj se zaljubijo in poročijo brez, da bi razmišljali, kakšna je oseba ob njih. Ne vidijo dobrih in slabih strani tega odnosa, le popolnost. In kmalu spoznajo svojo zmoto in to še dolgo obžalujejo.

via GIPHY

Kozorog

Kozorogi se posvečajo predvsem sebi in svoji karieri, ljubezenska razmerja so v drugem planu, zato ne preseneča, da si izberejo napačnega partnerja. Ne verjamejo, da je za iskanje prave osebe potreben čas, zato pogosto naredijo nenadne poteze in se zavežejo osebi, ki zanje še zdaleč ni pravi partner.

Devica

Devica se pogosto trudi izpolniti pričakovanja drugih in družbena merila, zato si izbere partnerja, ki je zanjo dobra izbira le po merilih drugih. To vodi v konflikt v razmerju, ki je vnaprej obsojen na propad.

via GIPHY

Lev

V razmerje se spustijo brez razmisleka. Dokler jim druga oseba izkazuje ljubezen in pozornost po kateri hrepeni, bodo zadovoljni v razmerju. Vendar to ne traja večno. Ko pride na površje bolj negativna stran odnosa, to vidijo, kot da partner z njimi ravna slabo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.