fbpx

Klasični model superg Reebok se vrača na modno sceno

Foto: reebok.com
Zadnjič posodobljeno: :

Legendarni model Reebok je brezčasna bela superga, ki je bila v osemdesetih letih ustvarjena za tek. Zaradi svojega preprostega dizajna in elegantne silhuete se lahko superga nosi v vsakodnevnih modnih kombinacijah.

Priljubljena blagovna znamka fitnesa in življenjskega sloga Reebok pričenja z novo kampanjo, imenovano ‘Always Classic‘. Kampanja predstavlja dobro poznani model Classic Leather, a tokrat v novi preobleki.

Brezčasen in vsestranski dizajn superge je dobil novo življenje in navdihuje vse, ki jih nosijo, da sledijo svojim sanjam in pustijo pečat v svetu. Poleg tega nova silhueta raziskuje dinamične in navdihujoče zgodbe današnjih odločnih in edinstvenih junakov, ki so se odločili ustvariti svoje klasike, s čimer motivira svoje sledilce, da ne obupajo in postanejo najboljša različica sebe. Z združevanjem z različnimi umetniki, kot sta Ghetts in Ray BLK, ter neprofitno organizacijo Safe Place, blagovno znamko atletskega življenjskega sloga, promovira in pošilja sporočilo sprememb, ki nas motivira, da smo drzni in aktivno delamo za napredek v svetu.

Privlačen dizajn modela Classic Leather se bo to pomlad razširil z več novimi barvnimi kombinacijami in silhuetami. Napredni model je raznolik po udobju in dizajnu ter predstavlja resnično popolno silhueto za vsako oblačilo in vsakega posameznika.

Klasični modeli superg Reebok

Znižano za 22,05 EUR
Reebok Damen Classic Leather Sneaker, Weiß...
12.229 Ocen
Znižano za 26,00 EUR
Reebok Herren Glide Sneaker, Weiß (White/Steel Royal),...
1.990 Ocen
Znižano za 14,56 EUR
Reebok Unisex ROYAL CL jogger 3 Sneaker, Schwarz, 44 EU
1.467 Ocen
Znižano za 21,30 EUR
Reebok Classic Leather, Unisex-Kinder Sneaker, Schwarz...
278 Ocen
Znižano za 25,35 EUR
Reebok Herren Royal Glide Ripple Clip AWD Laufschuhe,...
2.064 Ocen

Zadnja posodobitev 2022-11-29 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Amazon Business Slovenija: to je največja spletna trgovina namenjena le podjetjem!

Dodatne Informacije

Reebok.com
Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!