Klobuk za milijon dolarjev, ki ga je Lady Gaga nosila na Victoria’s Secret Fashion Show 2016

Lady Gaga in klobuk za milijon dolarjev.

Lady Gaga je s klobukom za milijon ameriških dolarjev, ki ga je nosila med svojim nastopom na modni reviji Victoria’s Secret Fashion Show 2016, zasenčila trimilijonski modrček Fantasy Bra, ki ga je nosila Jasmine Tookes. Ameriška pevka se je predstavila s tremi skladbami z aktualnega albuma Joanne, in sicer A-Yo, Million Reasons in John Wayne. Prav med slednjo skladbo je nosila klobuk, posut z več kot 45 tisoč kristali Swarovski!

Spoznajte klobuk za milijon ameriških dolarjev, ki ga je Lady Gaga nosila na Victoria’s Secret Fashion Show 2016.

Lady Gaga in Gigi Hadid.
Lady Gaga in Gigi Hadid

Za vrtoglavo ceno klobuka, pod katerega se podpisuje trgovina s klobuki Gladys Tamez Millinery, je krivih predvsem 45.700 kristalov Swarovski. Na njem je 300 ur delalo 10 ljudi.

PREBERITE ŠE: Modna revija Victoria’s Secret Fashion Show 2016: utrinki


Izvedbo skladbe John Wayne je priljubljena pevka odpela v črni opravi v visokih petah, največ pozornosti pa je seveda pritegnil črn klobuk s 60 svetlečimi trakovi. Klobuk je nekakšna rdeča nit njenega novega albuma Joanne. Na naslovnici namreč nosi rožnatega (prav tako s podpisom Gladys Tamez Millinery), album pa promovira tudi tako, da na nastopih nosi različne klobuke.

Z istim izdelovalcem klobuka je sodelovala tudi v času ameriških glasbenih nagrad AMA, na katerih je nosila belega.

Galerija – Lady Gaga v klobuku za milijon dolarjev:

Dodatne Informacije

Več informacij:
gladystamez.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!