Ko te oče osramoti pred svetom tako, da poustvari tvoje selfije

Ko te oče osramoti pred svetom tako, da poustvari tvoje selfije.

Kljub temu da je era pačenja pred objektivom že passé, se vsaka nova generacija mladostnikov vrača k 'starim koreninam'. In komaj leta kasneje ugotovijo, kako smešni so bili. Ker mladim težko dopovemo stvari z besedami, je Chris Martin našel način, kako svojih hčeri sporočiti, da so njeni selfiji smešni.

Vsi smo se v mladosti kdaj znašli v situaciji, ko so nas starši tako ali drugače osramotili pred prijatelji ali simpatijo. A tako, kot je pred celotnim svetom svojo hčer ponižal Chris Martin, vas vaši starši niso nikoli! Ta se namreč norčuje iz hčerinih selfijev, in sicer tako, da jih poustvarja in objavlja na spletu, točneje na Instagramu.

”Moja hčer na spletu objavlja zapeljive selfije in namesto, da bi ji zabičal, naj s tem preneha, sem se spomnil nečesa boljšega,” je svoj vzgojni ukrep na Instagramu pokomentiral Martin, sicer poklicni komedijant.

Galerija slik – Oče poustvari fotografije

Dodatne Informacije

Več fotografij:
instagram.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!