Koncert: Metronomy prihajajo v Ljubljano z novim albumom v žepu (maj / 2021)

Ljubljana bo maja 2021 gostila zasebo Metronomy, elektro pop heroje, ki veljajo za eno najbolj cenjenih sodobnih britanskih zasedb. Ob obisku Kina Šiška bodo predstavili svoj najnovejši kritiško hvaljeni album Metronomy Forever!

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Kino Šiška, Ljubljana

Organizator

Kino Šiška

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

predprodaja 25,00 €, na dan dogodka 28,00 €

Metronomy veljajo za eno najbolj cenjenih sodobnih britanskih zasedb, po naslovnicah uglednih glasbenih publikacij, razprodanih koncertnih dvoranah in najznamenitejših festivalih po svetu pa se bodo končno oglasili tudi v Sloveniji, a ne prvič. Videli smo jih lahko na festivalu Flow pred štirimi leti, ko so nastopili v prvem festivalskem večeru. Ob prvem obisku Šiške bodo poleg starih uspešnic predstavili tudi najnovejši album Metronomy Forever, ob katerem mediji, kot so NME, DIY Mag in The Line of Best Fit navdušeno vzklikajo: “Metronomy za vedno!”

Poleti so z udarnim singlom Salted Caramel Ice Cream napovedali septembrski izid svojega šestega albuma Metronomy Forever s kar 17 novimi skladbami, ki neizogibne hiite prepletajo s čudovitimi ambientalnimi skladbami.

Dodatne Informacije

Več informacij:
metronomy.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!