Koncert: Šanson na Ljubljanskem gradu 2016

Šanson na Ljubljanskem gradu

Januarja 2016 se na Ljubljanskem gradu pričenja nov, že tretji koncertni cikel Šanson na Ljubljanskem gradu. Potekal bo vse do aprila, v grajskem objemu pa se bodo znašli štirje vrhunski interpreti in sicer Nuška Drašček, Radojka Šverko, Boris Cavazza in Vita Mavrič.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Ljubljanski grad

Organizator

Ljubljanski grad

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

17€ (celoten cikel 58€)

Koncertni cikel Šanson na Ljubljanskem gradu 2016 bo 28. januarja 2016 odprla Nuška Drašček (spremljala jo bosta pisanist Blaž Jurjevčič in tolkalist Vid Ušeničnik). Svoj nastop za grajskim obzidjem bo posvetila Edith Piaf, ki bi nedavno praznovala svojo 100-letnico.

Radojka Šverko
Radojka Šverko

Do aprila se bodo nato na gradu zvrstili še trije interpreti, Radojka Šverko (25. februar 2016), Boris Cavazza (24. marec 2016) in Vita Mavrič (21. april 2016), ki bodo vsak predstavili svojo različico šansona, zvrsti, ki dopušča številne sloge.

PREBERITE ŠE: Jovanotti – Ljubljana: italijanski glasbeni superzvezdnik bo nastopil na koncertu v Ljubljani

Boris Cavazza
Boris Cavazza

Hrvaška pevska diva Radojka Šverko se bo tako v spremljavi klavirja sprehodila od avtorskih šansonov do italijanskih kancon, igralec Boris Cavazza se bo predstavil s pevskim avtorskim večerom v spremljavi Fake Orchestre, cikel pa bo zaokrožil ”Sprehod” naše edinstvene šansonjerke Vite Mavrič v družbi Café teater banda pod vodstvom Jake Puciharja.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ljubljanskigrad.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!