fbpx
Foto: zara.com

Kopalke za poletje 2022: teh pet neustavljivih trendov bo letos prevladovalo na plažah

Pripravite se, ker bo toplo vreme prišlo hitreje, kot si mislite. Letos se vse vrti okoli svetlih barv, hladnih detajlov in nepremagljivih vzorcev, zato naj vas ne bo sram, ampak zasijte na plaži v nečem, česar še niste nosili.

Čeprav uradno še ni poletje, to ne pomeni, da ne moremo fantazirati o uživanju na soncu, srkanju koktajlov in priljubljenih plažah. Številne modne znamke so že izdale nove kolekcije kopalk, po ponudbi sodeč pa bo letošnje leto v znamenju petih trendov, ki jih ne bomo mogli in ne želimo zaobiti.

Rebrast material

Kopalk s tem vznemirljivim detajlom že dolgo ni bilo na modni sceni, zdaj pa so se vrnile v polnem sijaju. Gre za izredno raztegljiv in udoben material, ki se prilega vsakemu telesu. Temu materialu smo včasih rekli stretch, oboževali pa smo ga, ker se je hitro sušil. Če ste ljubitelj tovrstnega materiala, jih lahko najdete tako v enodelni ali dvodelni obliki.

Bleščice

Že nekaj časa so hit kopalke s sijočimi bleščičastimi delci ali tiste s kovinskim leskom. Najbolje izgledajo na že rahlo zagoreli koži, prihajajo pa v številnih mamljivih barvah.

Detajli

Zlato obarvani modni detajli prevladujejo iz sezone v sezono, kopalke pa znova krasijo kovinski in plastični krogi, ki delujejo zelo šik in očarljivo.

Reže

Izrezani reže so nekako vedno v trendu, ker nikoli ne izgledajo dolgočasno. Izrezi so najbolj izraziti pri enodelnih kopalkah in izgledajo odlično v kombinaciji z velikimi klobuki.

Vzorci

Ne morete zgrešiti, če boste za letošnje poletje izbrale kopalke z zanimivim vzorcem, pa naj bodo to pikice, abstrakten vzorec ali črte. Takšne kopalke lahko kombinirate tudi s kratkimi hlačami in plapolajočim krilom.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.