fbpx

Land Rover Range Rover SV Carmel Edition: najbolj luksuzna različica pompoznega SUV-ja

Land Rover Range Rover SV Carmel Edition; Foto: media.landrover.com
Zadnjič posodobljeno: :

Land Rover je nedavno razkril luksuznega športnega terenca Range Rover SV, zdaj pa so že pripravljeni na še bolj ekstravagantno različico, Carmel Edition. Izpod rok oddelka SV Bespoke prihaja omejena serija luksuznega SUV-ja, z ekskluzivnim zunanjim in notranjim dizajnom.

Land Rover Range Rover SV Carmel Edition bo na voljo zgolj za severnoameriški trg. Na voljo bo le 17 primerkov, le ti pa bodo na voljo zgolj za izbrane stranke. SUV se ponaša z ekskluzivno saten-bronasto barvo zunanjosti, ki jo dopolnijo 23-palčna platišča. Le ta so obarvana sivo in imajo vstavke saten-bronaste barve.

Land Rover Range Rover SV Carmel Edition; Foto: media.landrover.com

Notranjost SUV-ja s podaljšano medosno razdaljo je odeta v dvobarvno kombinacijo usnja in ima na voljo 4 sedeže. Prednji sedeži so modri, zadnji pa bež. Carmel Edition prinaša posebno vezenje in šive, v notranjosti pa boste našli celo keramiko, ki je ponovno na voljo v dveh različnih odtenkih. Potniki na zadnjih sedežih imajo na voljo elektronsko pomično klubsko mizico in elektronsko premikajoča se držala za pijačo. Poleg tega seveda sodi še hladilnik in kristalni kozarci proizvajalca Dartington Crystal.

Land Rover Range Rover SV Carmel Edition; Foto: media.landrover.com

Različico Carmel Edition poganja 4,4-litrski dvoturbinski V8 motor, s 522 konjskimi močmi in 749 njutonmetri navora. Carmel Edition stane 345.000 ameriških dolarjev, del kupnine pa bo šel v dobrodelne namene, za dobrobit morskih živali v zalivu Monterey.

Dodatne Informacije

landrover.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!