fbpx

Letni numerološki horoskop za 2021: napovedi za ljubezen, delo in denar glede na vašo osebno številko

Življenje enici prinaša priložnosti, šestici pa energijo ljubezni, miru in harmonije!

Ta numerološka prognoza se nanaša na osebno številko vaše numerološke kombinacije, pridobljene s seštevanjem datuma rojstva. Osebno številko boste izračunali tako, da boste sešteli števke dneva in meseca rojstva, dokler vsote ne boste zmanjšali na enomestno število od ena do devet.

Primer: če je datum rojstva 15. maj 1987, se sešteva tako: 1 + 5 + 5 = 11. Po tem dodajte številki 11 število 5 (vsota za leto 2021: 2 + 0 + 2 + 1 = 5), tako da dobite 11 + 5 = 16 , in nato 1 + 6 = 7.

V tem primeru je 7 vaše osebno število.

Pa si poglejmo, kaj prinaša numerološki horoskop za 2021 posameznemu številu.

Ena

Pripravljeni ste iti naprej in pripravljeni ste začeti biti pravi jaz. Zdaj je čas, da začnete nekaj, kar vam bo kasneje prineslo rezultate, ki vam bodo omogočili uresničitev sanj.

V tem letu 2021 boste morda imeli občutek, da se bodo pred vami zaprla nekatera vrata, vendar ne skrbite, saj se bodo odprla nova. Letos vstopate v nov devetletni cikel, ki vam bo pomagal oblikovati življenje tako, kot želite. Leto 2021 je leto, ko se morate osredotočiti nase. Letošnje leto se lahko začne z določenim občutkom nemira, a se bo v nadaljevanju leta to spremenilo.

Zdaj je pravi čas, da pogledate, kako živite, ali ste zadovoljni, in po potrebi ustvarite nove načrte. S številko 1 ste vi tisti, ki gre pred vsemi. Ste zelo motivirani in pripravljeni ukrepati. Za nadaljnje korake morate biti osredotočeni in odločni.

Življenje ne ponuja vsem priložnosti, da začnejo znova in poskusijo nekaj novega, kot jo na primer vam. Vaša prihodnost je odvisna od vaših trenutnih dejanj. Kaj boste sejali, to boste želi.

Ne ozirajte se nazaj, ampak le naprej, pogumno in odločno, saj sedanji trenutek nima ponovitve. Leta 2021 obračate novo stran. To je čas za vaš novi začetek. Naredi tisto, kar si že dolgo želite. Dajte potrebno pobudo in se podajte na nove odprave. Verjemite vase, v svoje spretnosti in talente.

Prisluhnite svojemu notranjemu glasu in ne dovolite, da se drugi vmešavajo v vaše namene. Vse, kar si želite, se lahko uresniči. Zastavite si cilje in se o tem ne pogovarjajte preveč s svojo okolico, ampak raje delajte na tem, da jih dosežete.

Dve

Leto 2021 bo čas, ko se boste morali prilagoditi načinu sprejemanja določenih stvari. Številka 2 pomeni enotnost raznolikosti, ki se kaže v sodelovanju in potrpljenju z drugimi okoli vas.

Vaša prizadevanja za uravnoteženo življenja vam bodo pomagala razviti bolj harmonične odnose, tako z drugimi kot s sabo.

Leto 2021 je čas, da razvijete svojo intuicijo in sledite svojim notranjim smernicam. Če poslušate modrost vesolja, boste močnejši, odločnejši in pametnejši. To je leto, ko boste sadili semena za svoje prihodnje sanje. Karkoli boste storili v 2021, je zelo pomembno, da to počnete potrpežljivo in taktično, saj lahko v nasprotnem primeru obžalujete svoja dejanja.

Skrivnost vsega tega je ohraniti mir v svoji duši in biti opora v odnosih z drugimi. Morda boste izkusili, da so ljudje do vas zahtevni, vendar to upoštevajte kot nekakšno podporo.

Bodite zelo potrpežljivi, kajti čas, ki prihaja, je brez večjih vzponov in padcev. Letos boste morda naredili korak naprej in dva nazaj. Pomislite na skupnost in partnerstvo. Bodite taktični in diplomatsko sodelujte z ljudmi okoli sebe.

Imejte razumevanje za druge, vendar ne jemljite vsega preveč osebno. Poskusite se naučiti nekaj novega in izboljšati svoje znanje in veščine. Poskrbite za svoje dokumente in stvari ter se izogibajte prenagljenim odločitvam.

Letošnje leto je primerno za urejanje majhnih stvari v življenju.

Tri

V letu 2021 se boste naučili, kako porabiti svojo energijo in kako povečati svojo ustvarjalnost. To leto vnaša moč v vaša čustva. Moč besed uporabite za izražanje vseh svojih občutkov. Če vas preplavijo močni občutki, boste morda potrebovali nekaj prilagoditev, če želite začeti nekaj novega.

Prevzemite potrebno pobudo in izboljšajte kakovost življenja, da boste imeli veselje, ki si ga zaslužite. Življenje se ne more vrteti samo okoli vas, prav tako pa ni namenjen le za druge. Zato je treba najti pravo okolje, ki vam bo prineslo potrebno srečo v življenju.

Imejte vero vase in ne dovolite, da vas drobne skrbi preplavijo in vplivajo na vaše počutje. Delite z drugimi to, kar imate, in boste srečni.

Vse, v kar ste vlagali v prejšnjem obdobju in za kar ste trdo delali, bo letos dozorelo in prineslo dobiček. Več sodelujte z drugimi in se z njimi pogovorite o svojih idejah. Imeli boste polne roke dela, vendar ne rabite vsega rešiti takoj.

Svojo ustvarjalnost morate bolj razvijati. Bodite optimistični in reagirajte spontano in mirno. Imate razlog za veselje, ker ima leto 2021 za vas polno priložnosti!

V letu 2021 se boste naučili, kako porabiti svojo energijo in kako povečati svojo ustvarjalnost.

Štiri

Leto 2021 bo čas, da postavite temelje za svojo prihodnost. Okrepite svoje poslovne povezave in stara prijateljstva. Pojdite potrpežljivo, korak za korakom, bodite taktični in delajte logične poteze, o katerih ste že dobro razmišljali. To je najboljši način za uresničitev vaših načrtov.

V preteklem letu 2020 ste čutili ustvarjalno rast, medtem ko bo leto 2021 veliko bolj resno, v njem pa si boste nenehno prizadevali za doseganje pravih rezultatov, ki jih želite.

2021 bo pravi čas za različne nakupe, prodaje in izmenjavo idej, s katerimi boste povečali svoj potencial. Zelo pomembno je, da naredite načrt za vse, kar počnete. V tem letu se lahko počutite omejene zaradi številnih odgovornosti, a ko bo delo opravljeno, boste zadovoljni, da ste svojo energijo porabili na pravi način.

Osredotočite se in bodite potrpežljivi v vsem, saj se vam bo trdo delo obrestovalo. Ne dovolite, da vas družbene in preveč tradicionalne norme ohromijo pri nadaljnjem napredku. Upoštevajte tudi, da potrebujete malo počitka, da razmislite o naslednjih korakih. Posebno pozornost namenite stroškom. Razmislite o svojih preteklih napakah in se iz njih učite.

Leta 2021 bodite bolj pozorni na svoje zdravje. V vsem boste morali biti disciplinirani, da boste šli naprej in našli svoj življenjski namen. Ne glede na vse, boste leta 2021 imeli dovolj časa za zabavo. Če uravnotežite svoje življenje in dejavnosti, boste vedno našli čas za počitek, po dobrem dopustu pa se boste zadovoljni lahko vrnili k svojim poslovnim aktivnostim.

Pet

Spremembe lebdijo v zraku okoli vas. Pozdravite jih kot pozitivno silo v tvojem življenju. Poiščite priložnosti za premagovanje monotonosti v vsakdanjem življenju in poskusite biti bolj prilagodljivi. S svojim nemirom in radovednostjo dajte svoji prihodnosti drugačno in lepšo noto.

Izkušnje, ki ste jih imeli v preteklem letu 2020, vas bodo pripravile na rast v letu 2021. Letos imate priložnost za velike spremembe. Imeli boste priložnost sprejemati odločitve, ki vam bodo prinesle svobodo, ki si jo želite. Ne glede na to ne prekinjajte odnosov, ki jih imate zdaj, ne glede na to, kakšne vrste so.

Znanje je tisto, kar vam lahko prinese svobodo v letu 2021, na vas pa je, da vse dobro pregledate in spoznate, kako velike so vaše možnosti. Vaš odnos je zelo pomemben, zato se ne omejujte. Poiščite potreben navdih v svojem okolju in vedite, da se morate stvari držati. Ne hitite in naredite vse tako, kot je treba.

Potujte in uživajte v življenju ter se pripravite na presenečenja, ki jih je lahko kar veliko. To je čas, ki bo naklonjen spremembam in zdravemu družbenemu življenju.

Šest

Številka 6 predstavlja energijo ljubezni, ki jo morate širiti v miru in živeti v harmoniji z njo. Letos se boste morali naučiti svojih odgovornosti pri tem, kar počnete. V prejšnjih letih ste se veliko naučili, kar lahko zdaj delite z drugimi.

Leta 2021 bo opažena vašo prijaznost in pozornost do drugih. To je čas, ko morate biti v pomoč drugim, ne da bi drugi to izkoristili. Nikakor ne zanemarjajte sebe, ampak se sebi posvetite toliko, kot se posvečate drugim.

Morda boste v letu 2021 imeli željo preživeti več časa doma in v naravi. Odprite svoje srce in uživajte v trenutkih z drugimi ljudmi, kajti to so stvari, ki bodo obogatile vašo dušo. To je tudi leto, ko se boste posvetili ljubezni in si zaželeli dom in družino. Če ste to že dosegli, boste letos več časa preživeli v družinskem krogu, kar vam bo zagotovo prineslo velike užitke. Negujte harmonijo v družini in v svojem okolju.

Če ste bili do nekoga krivični, poskusite to popraviti. Ne zanemarjajte svojih prijateljev, saj vam bodo letos prinesli veliko lepih trenutkov. Držite se obljub, ki ste jim jih dali.

Letos se boste morali naučiti svojih odgovornosti pri tem, kar počnete.

Sedem

Leto 2020 je bilo leto, ki vam je pomagalo odpreti srce, 2021 pa bo leto, ko morate prebuditi svoj um in zavest.

Začutili boste posebno milino, ki vas bo vodila do uspeha. Na vas je, da razumete, kaj je za vas najpomembnejše, in bodite pozorni na stvari, na katere prej niste bili pozorni. Še posebej bodite pozorni na svoje misli in za kaj porabite svojo miselno energijo, kajti misli so tiste, ki ustvarjajo našo resničnost.

Morda boste potrebovali čas, da obdelate vse informacije, ki pridejo do vas. A bodite pozorni tudi na svojo intuicijo. Mislite pozitivno in trdno verjemite, da se bo vse izšlo tako, kot želite.

Leta 2021 se boste morda počutili nekoliko utrujeni zaradi vseh stvari, ki so se vam zgodile leta 2020, vendar morate ostati mirni in si privoščiti obilo počitka ter časa za meditacijo, potovanja in sprostitev.

Vzemite si malo več časa zase. Premislite, kje ste trenutno in kje bi radi bili. Namesto da bi skrbeli za preteklost, se veselite svoje prihodnosti in ne pozabite, da se nove priložnosti pojavijo, ko jih iščete, in da se pojavijo takrat, ko jih najmanj pričakujete.

Razmislite o možnih odgovorih na svoja vprašanja, ne poskusite pohitriti napredka, vendar prav tako ne obupajte nad njim. Bodite potrpežljivi in vztrajni, le tako vas čaka odličen rezultat.

Osem

Leta 2021 bo čas, da svojo usodo krojite tako, kot želite. Morda na začetku ne boste imeli ničesar, toda vaš velik trud bo obrodil velike sadove. Izkusili ste veliko lekcij, se veliko naučili in zdaj je priložnost, da greste naprej polni zaupanja v svoje želje.

Življenje si boste lahko izboljšali, ker ste spoznali, da je vse odvisno od vas in da morate narediti določene spremembe. Bodite razumni in izkoristite vsak trenutek, ki vam pride na pot. Če je treba, se obrnite na tiste, od katerih se lahko česa naučite in vam želijo kakor koli pomagati.

Denar, moč in uspeh bodo zaznamovali prihodnje leto. Vzemite usodo v svoje roke in uresničite vse dobre ideje, ki jih imate, zlasti poslovne. Skrb za malenkosti prepustite drugim.

Poskrbite za svoje zdravje, prehrano in kondicijo, in če boste morali karkoli storiti glede tega, vam je leto 2021 naklonjeno. Kar zadeva čustveno situacijo, ne hitite z odločitvami in ne prezrite občutkov drugih.

V letu 2021 boste želeli in boste bili pripravljeni na nekaj večjih dosežkov. Pride čas, ko morate aktivirati svojo osebno moč in energijo ter ju usmeriti k svojemu cilju in uspehu, ki ga želite doseči.

Leta 2021 prepoznajte vse svoje vrednote in jih nato uporabite za tisto, kar vas najbolj zanima. Če ste pripravljeni vložiti trud, potem je uspeh pred vami.

Devet

Naredite si popis v svojem življenju in zavrzite vse, kar ne potrebujete več, kar nima namena in vas obremenjuje.

Zdaj je čas, da prejmete nagrade, ki ste jih zaslužili z razvojem svojega znanja. V letu 2021 boste lahko zaključili svoje projekte, zlasti tiste, ki odražajo vašo modrost.

Prav tako bodite posebej pozorni na vse, kar ni delovalo pravilno in kot ste pričakovali. Znebite se starih navad in odnosov, ki vam niso prinesli nič dobrega.

Letos boste globoko poglobljeni v svoje življenje in spoznali boste, da je vse na nek način povezano. Naučiti bi se morali živeti v trenutku, razumeti vso lepoto takega trenutka in si privoščiti užitek, ki ga takšno življenje prinaša.

Bodite prijazni in radodarni. Na področju čustev bodite previdni, strpni in nikakor ne zanemarjajte svojih občutkov, saj v 2021 v vaše življenje prinašajo veliko veselja. Če ste načrtovali ali si želite kakšno daljše potovanje, bi se to lahko uresničilo prav v 2021.

Znebite se starih navad in odnosov, ki vam niso prinesli nič dobrega.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!