fbpx

LG Styler ShoeCase: super “omara” za zbiratelje superg

Foto: LG
Zadnjič posodobljeno: :

LG Electronics je predstavil edinstvena omaro LG Styler ShoeCase za revolucionirno shranjevanje in nego čevljev.

Celovita rešitev za nego obutve je opremljena s tehnologijo TrueSteamTM za še višjo raven higiene in omogoča inovativno in prilagodljivo nego in ohranjanje obutve, ki definira nove življenjske sloge.

Idealna rešitev za vse ljubitelje superg

Ker kultura zbiranja dragih dizajnerskih, luksuznih in omejenih serij superg raste, je LG izdelal rešitev, ki še bolj poudari priljubljeno obutev in ji hkrati zagotovi optimalno nego.

Foto: LG

LG Styler ShoeCase s prozornimi ploščami je priročna rešitev za shranjevanje in razstavljanje obutve, ki ne zavzame veliko prostora. Poleg ustvarjanja idealnih pogojev za shranjevanje čevljev z zaščito pred vlago in UV svetlobo, ki spremeni barvo tkanine, je Styler ShoeCase odlična rešitev za ljubitelje čevljev, ki želijo pokazati svoje najljubše čevlje. Zahvaljujoč funkcijam, kot so 360-stopenjsko rotacijo in modularno zasnovo, ki omogoča zlaganje do štirih škatel eno na drugo.

Foto: LG

Odvisno od vrste in materiala prefinjeno nadzoruje uporabo tehnologije TrueSteam za osvežitev obutve. Je tih in učinkovit ter lahko osveži do štiri pare čevljev v samo 37 minutah (v standardnem načinu) in deluje pri samo 35 decibelih.

LG za inovativno nego superg

Inovativni izum posuši notranjost čevlja in se zlahka prilagodi višini vsakega para. Zahvaljujoč funkciji Dual Care System je možno istočasno čistiti dve vrsti obutve z različnimi metodami nege materiala. LG-jeva priročna, intuitivna aplikacija ThinQ omogoča daljinsko upravljanje in spremljanje.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.