LG Tone Free FN7: samorazkuževalne slušalke zdaj z aktivnim odstranjevanjem hrupa

Zadnjič posodobljeno: :

LG je svojim novim brezžičnim ušesnim slušalkam LG Tone Free FN7 dodal aktivno odpravljanje hrupa, ohranile pa so ohišje predhodnic, ki ubija mikrobe in tako slušalke razkuži.

LG-jeve nove brezžične ušesne slušalke Tone Free FN7, naslednice kritiško hvaljenih FN6, ohranjajo enake zmožnosti ubijanja mikrobov, za kar se lahko zahvalijo vgrajeni UV-svetlobi v ohišju za polnjenje. Ta lahko po navedbah proizvajalca pobije 99,9 odstotkov bakterij E.coli in S.aureus, ki se nahajajo na notranji mrežici čepkov. Novost ohišja je LED-osvetlitev na zunanji strani, ki jasneje prikazuje preostalo življenjsko dobo baterije.

LG Tone Free FN7

Sicer so FN7 videti zelo podobno kot FN6 – imajo silikonske čepke in pa zasnovo Vortex Ribs, ki naj bi povečala pasivno izolacijo hrupa. V notranjosti se skrivajo trije mikrofoni, ki “spremljajo zvočne valove, ki prihajajo iz vseh smeri” in odpravljajo hrup v ozadju. “Z aktiviranim ANC (aktivno odstranjevanje hrupa) so zvoki iz okolja skoraj popolnoma nevtralizirani, zaradi česar sta vsaka nota in vsak glas jasnejša, naravnejša, ne da bi pri tem izgubili podrobnosti ali pa povečali glasnost na največ,” pravijo pri LG-ju v sporočilu za javnost.

Življenjska doba baterije je ocenjena na do pet ur z omogočenim ANC in pa na sedem ur, če je le-ta izklopljen (z ohišjem je to 15 ur z ANC in 21 brez).

Tako kot predhodnice je tudi FN7 uglasil Meridian, slušalke pa lahko “ustvarijo realistično zvočno kuliso, ki simulira izkušnjo poslušanja zvočnikov, hkrati pa podajajo vokal z neokrnjeno jasnostjo, v katero se lahko poslušalec popolnoma potopi.” LG ponuja tudi prilagoditev za EQ in pravi, da so nizki toni polnejši in bogatejši kot prej.

LG-jeve nove brezžične slušalke se soočajo z valom konkurence s tehnologijo odpravljanja hrupa, vključno z novimi Jabra Elite 85T, Bosejevimi QuietComfort, True Wireless ANC podjetja 1More in pa seveda z Applovimi AirPodsi Pro. Trenutno so slušalke LG Tone Free FN7 na voljo le v Južni Koreji, še pred koncem leta pa naj bi prišle tudi na evropski trg.

P.S.: Trenutno lahko predhodnice, torej LG Tone Free FN6, kupite za 20 odstotkov ceneje!

Dodatne Informacije

lgnewsroom.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše slušalke 2021