fbpx

LJFW 2019: jubilejna 10. edicija prihaja 1. aprila

Znan je datum vsebinsko najbogatejšega modnega dogodka v Sloveniji. LJFW 2019 – Ljubljanski teden mode bo s pestrim dogajanjem vsem ljubiteljem mode postregel med 1. in 4. aprilom. Ob jubilejni, deseti ediciji, so ustvarjalci pripravili kar nekaj pomembnih novosti.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Trg republike, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Še ni znano.

Domači in tuji, novi in že uveljavljeni modni oblikovalci že pospešeno pripravljajo kolekcije, ki jih bodo prikazali na modni pisti LJFW 2019. Kot je že običajno, na LJFW vsako leto postrežejo z novostmi. Na jesenski ediciji so bile to nagrade WOW (Winners of the Week), kjer je nagrado za najboljšo kolekcijo osvojila Sanija Reja Aske, ki bo tudi letos predstavila novo kolekcijo, in izredno dobro sprejeti showroom, ki so ga na prizorišču postavili zadnji dan modnega dogajanja.

LJFW 2019 prihaja 1. aprila.
LJFW 2019 prihaja 1. aprila.

Kot glavna partnerja sta se letos pridružila Volkswagen in Philips. Modne navdušenke in navdušenci bodo prve tri dni lahko uživali ob predstavitvah modnih oblikovalcev iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Madžarske in Avstrije, četrti dan pa bo na prizorišču ponovno showroom, kjer bodo kreacije izbranih oblikovalcev tudi na prodaj oz.jih bo možno pomeriti in naročiti. Ta dan bodo razglašeni tudi prejemniki nagrad LJFW WOW (Winners Of The Week), ki so bile premierno podeljene na novembrski ediciji.

Prva pomembna novost spomladanske in hkrati jubilejne, desete edicije LJFW je, da se finalni izbor uspešnega mednarodnega projekta Fashion Scout SEE (South East Europe), iz Beograda seli v Ljubljano. FS SEE je rezultat dolgoletnega sodelovanja in
povezovanja znotraj regije z Londonom. Pri LJFW so na ta dosežek izjemno ponosni in veseli jih, da se bodo zmagovalci regijskih natečajev pred mednarodno strokovno žirijo predstavili prav na LJFW.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ljfw.org

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!