fbpx

Ljubezenski horoskop za poletje 2022: kaj vam prinašajo poletni meseci

Poletni ljubezenski horoskop 2022

Foto: envato

Kmalu bo poletje in pred vami so vroči in nepozabni trenutki, ki vam bodo pustili takšne in drugačne spomine.

Ljubezenski horoskop za poletje 2022 napoveduje zelo zanimivo obdobje. Naj se vonj po poletju prelije skozi vaše oči in poletni horoskop 2022 v lepo pričakovanje.

Oven (horoskop za poletje 2022)

Venera vstopi v vašo hišo ljubezni od 5. junija do 8. novembra, kar pomeni, da vas čaka zelo razburljivo poletje. Pripravite se na igriva, strastna in romantična srečanja, vendar ne zaupajte vsem. V začetku avgusta so možne drame v vaših ljubezenskih odnosih, zato pazite, kako boste reagirali.
To poletje se boste počutili odlično, zato ne bodite presenečeni, če se boste zaljubili v osebe, ki so večinoma v nasprotju s tem, kar običajno izbirate. Sprostite se in se prepustite. Sredi avgusta boste izvedeli pomembne novice.
Izogibajte se: rakom, kozorogom in ribam.

via GIPHY

Bik (horoskop za poletje 2022)

To poletje vas čaka vse, v čemer najbolj uživate – sproščujoče počitnice. Če ste v razmerju, bo poletje odličen čas za razvoj vajine zveze. Prav tako je odličen čas, če želite svojo boljšo polovico predstaviti staršem. Če niste v zvezi, bo vašo pozornost pritegnil fant ali punca iz vašega okolja. Julija se lahko zaljubite v nekoga, s katerim ste prijatelji že nekaj časa. Bodite odprti za možnosti.
Izogibajte se: lev, vodnar in oven.

Dvojčka (horoskop za poletje 2022)

Poleti ne boste prenašali neumnosti. Osvobodil vas bo vseh dram v ljubezenskih odnosih. Zapeljivo boste razpoloženi, avgusta pa so možni nesporazumi v odnosih.
Izogibajte se: devicam, ribam in bikom.

via GIPHY

Rak (horoskop za poletje 2022)

To poletje je idealno, če morate preboleti svojo nekdanjo ljubezen. Zvezde so vam naklonjene, Mars je v vaši hiši od 24. julija do 8. avgusta, kar pomeni, da boste privlačni nasprotnemu spolu. Zato ne izgubljajte časa in energije za pretekel odnos, ampak se osredotočite na novo srečo v svojem življenju. Pazite, da se ne premočno zaljubite. Možne so tudi romance v službi.
Izogibajte se: tehtnici, ovnu in dvojčkom.

Lev (horoskop za poletje 2022)

Venera je v Levu vse poletje, zato bodite pripravljeni na vroče klice z vseh strani. Če še niste v razmerju, se v tem obdobju raje ne navezujte na nekoga. Konec avgusta je možna nenadna vrnitev “pogrešane osebe”.
Izogibajte se: škorpijon, bik in rak.

via GIPHY

Devica (horoskop za poletje 2022)

Vaše finančno stanje se bo bistveno izboljšalo. Poletno spogledovanje bi lahko oktobra preraslo v nekaj več, če boste ostali mirni in ne boste preveč živčni. Konec julija in v začetku avgusta imate več možnosti, da spoznate nove ljudi.
Izogibajte se: strelec, dvojček, lev.

Tehtnica (horoskop za poletje 2022)

Romance so možne to poletje, vendar dvignite standarde. Če je star več kot 30 let in nima svojega stanovanja (kupljenega ali najetega), to ni za vas. Tehtnice v zvezi bi se lahko pogosto skregale, zaradi položaja zvezd, ki vas bo spravljal ob živce. Potrebujete čas, da se posvetite sebi. Konec avgusta bo odnos prešel v novo, stabilno fazo, h kateri stremite.
Izogibajte se: kozorogom, rakom, tehtnicam.

via GIPHY

Škorpijon (horoskop za poletje 2022)

To poletje se boste bolj posvetili karieri kot ljubezni. Prav tako boste bolj nagnjeni k romantiki z nekom, ki ga že poznate, kot pa spoznavanju novih ljudi. Potrebujete nekoga, ki vam bo v dobro oporo glede na vse, kar trenutno preživljate v življenju. Če ste v razmerju, boste imeli velike načrte. Naredite, kar čutite, in konec avgusta boste imeli možnosti za morebitno poroko ali načrtovanje otroka.
Izogibajte se: vodnar, lev, tehtnica.

Strelec (horoskop za poletje 2022)

Trenutno ste bolj osredotočeni na druženje s prijatelji kot na romantično življenje. Če ste sami, je bolje, da tako ostane. Ljubezen je možna tudi na dopustu. To bi lahko bilo idealno za vas, saj veste, da se bo kmalu končalo, zato si boste lahko privoščili brez obveznosti. Če ostanete v razmerju, ki traja do avgusta, pozor. Konec avgusta Venera vstopi v retrogradno stanje, kar bi lahko povzročilo vaš izbruh ljubosumja brez posebnega razloga.
Izogibajte se: ribi, devica, škorpijon.

via GIPHY

Kozorog (horoskop za poletje 2022)

To bo za vas zelo vroče poletje. Priskrbite si dovolj zalog kondomov. Konec julija in v začetku avgusta bi lahko preživeli nenavadno obdobje, ko se boste počutili tako privlačni kot osamljeni, kar ne bo dobra kombinacija.
Okrog 10. avgusta se boste umirili. Še enkrat – zaščitite se. Priskrbite si dovolj kondomov, ker obstaja nevarnost spolno prenosljivih bolezni.
Izogibajte se: oven, tehtnica, strelec.

Vodnar (horoskop za poletje 2022)

To poletje se boste naveličali stare ljubezni in želeli si boste spremembo. Novi izzivi vas lahko v teh mesecih res pritegnejo. Pojdite na zmenek in boste videli, kaj bo. Eksperimentirajte. Polna luna konec julija vam bo dala pogum za nenadno potovanje.
Izogibajte se: bik, škorpijon, rak.

via GIPHY

Ribi (horoskop za poletje 2022)

To poletje boste odlično razpoloženi, romantični in zapeljivi. Nekoga boste spoznali konec julija. Za nasprotni spol boste privlačni kot magnet, vendar boste igrivi in ​​jih z lahkoto zavračali, ker ste vaše srce je že rezervirano za nekoga drugega.
Izogibajte se: dvojčka, strelec, vodnar.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.