tamtam
Utrip mesta · lokali

Ljubljana je bogatejša za novo prikupno kavarno Tam Tam, opremljeno v slogu udobnega nostalgičnega salona. Interier je odlična kulisa za jutranjo kavo ali popoldansko osvežitev, poleti pa bomo lahko posedali tudi na njihovem letnem vrtu s pogledom na Miklošičev park.

Kava bar Tam Tam
Cigaletova 3
Ljubljana
031 399 794
Od ponedeljka do petka med 7.30 in 21.00 uro

Za urbane ljubitelje toplih napitkov ni lepšega trenutka, od tistega, ko se v mestu odpre nova prikupna kavarna. Ravno to se je pred kratkim zgodilo v centru Ljubljane, kjer je svoje mesto v pritličju čudovite secesijske Čudnove hiše na Cigaletovi 3 našel kava bar Tam Tam. Prostor sam je oblikovan v nostalgično obarvanem slogu s poudarkom na kombinaciji lesa, usnja in modre barve. Stoli v slogu šestdesetih let, udobne usnjene zofe in kamin kar kličejo k klepetu ob pitju kave in kasneje v dnevu tudi kakšnega aperitiva. Poleg pijač si lahko privoščimo kakšen manjši prigrizek ter uživamo v razgledu na zelena drevesa v Miklošičevem parku.

Usnje, les, modra barva in črni poudarki prostor naredijo res eleganten. Odpri galerijo
Gud shop Gud shop je “good” Bar Tetchan Yakitori Tetchan Yakitori bar – nenavaden lokal opremljen s pisanimi kabli Bočka pub na Viču Bočka pub – koncerti in belgijska piva Restavracija D & J Restavracija D & J: ko zadiši po štajerskih dobrotah · ·