fbpx

Manhart Vogue RV 650: prestižni Range Rover za vladarje bližnjega vzhoda

Manhart Vogue RV 650; Foto: manhart-performance.de
Zadnjič posodobljeno: :

Manhart se le izjemoma loti avtomobilov, ki ne nosijo BMW, Mercedes-Benz ali Audi emblema. Za novi Land Rover Range Rover, ki je v tem trenutku eden izmed najbolj vročih produktov v segmentu SUV, so naredili to izjemo in ustvarili črno-zlato mojstrovino, Vogue RV 650.

Manhart Vogue RV 650 ostaja zvest tradiciji podjetja Manhart. Na prvi pogled so zunanje predelave subtilne, a je vsakemu opazovalcu hitro jasno, da zlato črna kombinacija barve še kako izstopa. Zlatim nalepkam na črni podlagi dodajo piko na i zlato obarvana platišča. Notranjost sledi zunanjosti in je odeta v enake barve. Prav vsak kos površine, ki se ga lahko dotaknemo, je bil preoblečen v prestižen kos usnja, določene dele notranjosti pa si lahko kupci prilagodijo lastnim željam.

Manhart Vogue RV 650; Foto: manhart-performance.de

Manhart seveda ne bi bil Manhart, če se ne bi posvetili predelavi motorja, podvozja in izpušnega sistema. Ni povsem znano, kateri motor se skriva pod pokrovom Vogue RV 650, sklepamo pa lahko, da gre za 4,4-litrski V8 motor družbe BMW, ki premore 650 konjskih moči. Opcijsko je na voljo športni izpušni sistem in nadgradnja podvozja, ki približa avtomobil k tlom. Cena v tem trenutku ni znana, je pa Vogue RV 650 že pripravljen za naročilo, a žal le za kupce iz držav bližnjega vzhoda.

Dodatne Informacije

manhart-performance.de

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!