McLaren Segestria Borealis 600LT Spider: v pajkovi mreži

McLaren Segestria Borealis 600LT Spider ni za arahnofobe! Zgleduje se namreč po dejanskem pajku, in sicer po vrsti Segestria florentina. Tako ga krasi pajkovi mreži podobna estetika, strupen "členonožec" pa bo na voljo le v 12 primerkih.

McLaren 600LT Spider se lahko pohvali s 3,8-litrskim twin-turbo osemvaljnikom s 592 konjskimi močmi in 620 Nm navora. Od 0 do 100 km/h lahko pospeši v 2,9 sekunde, najvišja hitrost, ki jo doseže, je 320 km/h. A izdaja “Spider Spider”, kot novinca Segestria Borealis imenujejo pri McLarnu, temelji na novih podrobnostih, začenši z divjo barvno shemo.

McLaren Segestria Borealis 600LT Spider
McLaren Segestria Borealis 600LT Spider

Markatni poudarki v “napier” zeleni so v kontrastu s črno “borealis” karoserijo. Ta posebna barva vključuje globoke podtone zelene in vijolične, kar poskrbi za še bolj zastrašujočo estetiko. “Napier” zelena označuje dve črti, ki segata od nosu avtomobila to njegovih navpičnih izpuhov, kot tudi zavorne čeljusti in “pinstriping” po celem trupu. Prav tako so v “napier” zeleni dekorativni elementi v obliki pajkove mreže na sedežih in na stranskih ogledalih ter šivi na oblazinjenju.

McLaren Segestria Borealis 600LT Spider
McLaren Segestria Borealis 600LT Spider

Avtomobil je serijsko opremljen s paketom MSO Clubsport, kar vključuje karbonske sedeže, magnezijeva platišča, aerodinamiko iz karbona in poudarke na armaturni plošči. Posebna izdaja je na voljo za okoli 250 tisoč evrov. 

Dodatne Informacije

Več informacij:
mclaren.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je Zlatko: BMW serije 8 Golden Thunder