Maske za noč čarovnic: 10+ videzov, ki jih lahko osvojimo v zadnji minuti

Oh, halloween ... Eden od najbolj ustvarjalnih praznikov leta! Najboljši umetniki ličenja tako dobijo priložnost, da pokažejo svoje mojstrske sposobnosti ličenja in hkrati dokažejo, da ne znajo samo ličiti, ampak znajo tudi učiti ... tudi tiste, ki se ličenju sicer sploh ne posvečajo. Pripravili smo izbor videov z navodili, ki so jih za halloween pripravile lepotne vlogerke na svojih YouTube kanalih. Gre za preproste, a odlične videze, ki jih lahko osvojimo tudi v zadnjem trenutku!

Naš kostum za noč čarovnic je tako dober, kot je dobra naša maska oziroma kot so dobra naša ličila. Zato je pomembno, da tudi ličenju namenimo nekaj časa in tako dodobra osvojimo tisti videz, ki se najbolje poda k našemu kostumu. Tega se zavedajo tudi lepotne vlogerke, ki so na svojih YouTube kanalih že predstavile nekaj videzov za halloween. Ker nas večina seveda s čopiči ni tako spretna, kot so spretne one, so pripravile videe s preprostimi navodili, kjer lahko klasične videze za noč čarovnic poustvarimo z minimalnim številom napak. Tako je! Gre za preproste, a super ideje za maske za noč čarovnic, s katerimi tudi ta halloween ne bomo zgrešile.

PREBERITE ŠE: Halloween 2016: poceni kostumi, ki jih zlahka narediš sam

1. Tess Christine: Zombi

2. Kaitlin Emma: Frankenstein

3. Ingrid Nielsen: Lutka

4. Tina Yong: Vampirka

5. Kate’s Beauty Station: Čarovnica

6. Promise Tamang: samička severnega jelena

7. Roxxasaurus: lobanja

8. Michelle Phan: gozdna vila

9. Bodmon Zaid: morska deklica

10. Lucy Oriole: muca

11. AndreasChoice: ptičje strašilo, Kje je Waldo?, dekle iz osemdesetih, prerezan vrat

12. Promise Tamang: Dory iz Iskanje pozabljive Dory

13. NikkieTutorials: Harley Quinn iz Odreda odpisanih

14. Jaclyn Hill: grunge dekle

15. Alexa Poletti: stormtrooper, Darth Vaderjev podanik

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!