Mestna občina Ljubljana vas vabi v projekt Kul služba!

Urad za mladino Mestne občine Ljubljana mlade vabi, da se vključijo v projekt Kul služba! Enaindvajsetim izmed prijavljenih bodo ponudili usposabljanje v zavodih in podjetjih, ki jih je ustanovila Mestna občina Ljubljana.

Mladi, vabljeni k prijavi!

Bi se radi potegovali za delovno mesto, pa nimate delovnih izkušenj, ki jih razpisi zahtevajo? Urad za mladino Mestne občine Ljubljane vam želi s projektom Kul služba! omogočiti ravno to. Celovito, konkretno in kakovostno pridobivanje delovnih izkušenj v javnih zavodih.

Mladi, ki se bodo prijavili, se bodo potegovali za dvo- ali trimesečno usposabljanje na enaindvajsetih delovnih mestih v petnajstih javnih zavodih in podjetjih, katerih ustanoviteljica je Mestna občina Ljubljana. Pred tem so v teh podjetjih usposobili mentorje, ki bodo izbranim vajencem zagotovili kar se da uspešno vključitev v delovno okolje. Vsi izbrani se bodo pred začetkom usposabljanja na delovnem mestu udeležili tudi štirih delavnic, da bodo začetki lažji, prijetnejši in manj stresni.

Projekt Kul služba! organizira Urad za mladino (foto: Nik Rovan)
Projekt Kul služba! organizira Urad za mladino. (Foto: Nik Rovan)

“Čeprav Kul služba! ne omogoča neposredne zaposlitve, pa je ta stik med mladimi iskalci zaposlitve in delodajalci tisti, ki tako enim kot drugim omogoča večjo aktivnost na trgu dela,” so povzeli na Uradu za mladino Mestne občine Ljubljana, kjer že nestrpno pričakujejo prve prijave.

PREBERITE ŠE: Kaj početi z rokami med razgovorom za službo?

Javno povabilo je objavljeno na tej povezavi. Rok za prijavo je 31. december 2016, 20. decembra 2016 ob 11. uri pa bodo v Mestni hiši tudi predstavili javno povabilo, na katerem bodo mladi lahko neposredne informacije prejeli od delodajalcev, ki sodelujejo v projektu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
Ljubljana.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
V Dubaju odprt najvišji vrtiljak na svetu, kjer ste kar 140 metrov od tal!