fbpx

Mobilne hišice Veštar: edinstvene hišice v romantičnem Rovinju

Zavijte v romantični Rovinj, kjer vas čakajo edinstvene mobilne hišice Veštar, popolne za družinski pobeg in brezskrben oddih.

Mobilne hišice Veštar ležijo v neposredni bližini morja, v mirnem zalivu, le pet kilometrov od središča romantičnega Rovinja. S svojim edinstvenim dizajnom in popolno opremljenostjo so idealne za vaš družinski pobeg in brezskrben oddih.

Izbirate lahko med trosobnimi mobilnimi hišicami Oasis Family, Superior Family, Forest Escape Family in dvosobnimi Superior, Superior View in Forest Escape.

Vse hišice ponujajo vso potrebno udobje za sproščujoče družinske počitnice, na voljo pa vam je tudi osvežitev v skupnem bazenu. Dodatno udobje vas čaka v trisobni Superior Family, ki je urejena v ribiškem slogu in ima razgled na morje. Z ribiškim slogom se ponaša tudi dvosobna hiška Superior, ki prav tako ponuja spektakularni razgled na morje. Superior View ima za piko na i še veliko teraso. V hiškah Forest Escape in Forest Escape Family pa boste svojo družino razvajali z bivanjem v naravnem okolju v mirnejšem delu kampa.

Mobilne hišice Veštar (Foto: Booking.com)
Mobilne hišice Veštar (Foto: Booking.com)
Mobilne hišice Veštar (Foto: Booking.com)
Mobilne hišice Veštar (Foto: Booking.com)

V nastanitvi najdete poleg velikega bazena še otroški bazen, restavracije, bare in plažo z modro zastavo. Na razpolago so potapljaški center, vodni park in trampolin. Igrate lahko namizni tenis, odbojko na mivki ali pa najamete kolo. Poskrbljeno je tudi za otroško igrišče, mini klub in bogat animacijski program. Aktivnosti torej kar ne zmanjka!

Če še nimate ideje, kam letos poleti na dopust, potem vam predlagamo, da zavijete kar do Rovinja in se spočijete v mobilnih hišicah Veštar, kjer bo poskrbljeno za zabavo cele družine – od najmlajših, do najstarejših.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!