Močne ženske potrebujejo močnega moškega

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Močne ženske so privlačne in moški jih občudujejo. A večinoma le od daleč in redko kdo zbere pogum ter se jim približa. Ne bojte se jih, so samo človek, kakor ste tudi vi!

Občudovanje in spoštovanje ne dajeta veliko motivacije za dvorjenje in osvajanje.

Močne ženske si želijo, da se jim izkaže ljubezen in spoštovanje z nežnimi pristnimi dotiki in skupnim partnerskim odnosom v vsakdanjem življenju. Zavedajo, da se moški bojijo njihove moči, in da sta spoštovanje in občudovanje v teh časih slabo povezana s čustveno povezavo.

Močne ženske se soočajo z vsem, kar jih je ranilo, zlomilo in poškodovalo. In, z vsem od česar so okrevale, se ozdravile, postale modrejše in močnejše.

Močne ženske dobro poznajo svojo moč in njeno jedro. Moč je nastala iz njihove ranljivosti, neukrotljivosti njihovega duha in želje po življenju.

Preživele so veliko časa v globokih in temnih delih sebe in iskale pot do svetlobe. Vedno so s seboj vzele nekaj dragocenih izkušenj iz svoje teme, sprejele življenjske težave, ovire in tragedije kot lekcije. Iz njih so marsikaj naučile ter postale še močnejše.

Močne so, ker so doživele, živele in preživele.

So vztrajne in učinkovite, ker so se naučile, da nikoli ne obupajo, da prevzamejo odgovornost in naredijo vse, kar lahko. Ne oklevajo, saj vedo, da se z odlašanjem ne le zapravlja čas, ampak se težave kopičijo in postajajo vse močnejše. Zato se vsakodnevno soočajo z vsem, kar pride, in stvari rešujejo sproti.

Močna ženska ve kaj hoče. Foto: Daniel Corneschi / Unsplash

Navajene so, da se odločajo, da razmišljajo, da delujejo temeljito in sprejemajo tveganja.

Niso vedno dobre volje in imajo navado, da ne prenašajo nobenih neumnosti. Svoje resnice sporočajo kot dokončne odločitve in delujejo samovoljno, ne da bi se prej posvetovale, s kom, razen s svojim srcem in vestjo.

In ko naredijo napake, se morajo izolirati in predelati svoja čustva ter v miru analizirati svoja dejanja. Ne bodo poiskale pomoči, dokler niso prepričane, da so storile vse, kar lahko, in da so v slepi ulici. Vsekakor pa cenijo podporo in tolažbo, nežnost in razumevanje.

Močne ženske imajo težave z moškimi.

Ni veliko močnih moških. Moških, ki so pošteni, ki znajo izraziti svoja čustva, ki jim ni treba lagati, da bi zaščitili svojo zasebnost. Takšnih, ki so celoviti in ozaveščeni, odgovorni in zadovoljni sami s seboj. Takšnih, ki se poleg močne ženske ne počutijo ogrožene, ker so tudi sami močni in ker jim ta moč omogoča, da so resnični, odprti, jasni, samozavestni in nedvoumni v svojih zahtevah.

Močne ženske si zaslužijo moške, ki vedo, kaj hočejo.

Nimajo časa za igre, ker so že bile ranjene. Nimajo časa za strupene in vnaprej neuspešne odnose. Če močna ženska goji čustva do vas in želi biti z vami, vam bo to povedala. Če tega ne želite, bo to sprejela. In spoštovala vas bo zaradi poštenosti, saj vedno želi vedeti, pri čem je, tudi če ji odgovor ni všeč.

Ne igrajte se z njenimi občutki, spoštujte njeno neodvisnost.

Sprejmite, da ima ona svoje življenje, tako kot vi imate svoje, spoštujte njene meje. Močna ženska si zasluži moškega, ki jo podpira, ki je ne sabotira, ki jo pozna in ljubi. Si ti ta moški?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!