fbpx

Moda tudi v udobju doma: to je nova H&M loungewear kolekcija (2022)

Ženski modni trendi 2022

Foto: Polina Tankilevitch / Pexels

V zadnjih dveh letih smo doživeli obilico sprememb na vseh področjih našega življenja in moda ni bila nobena izjema. Namesto po poslovnih in elegantnih oblačilih smo začeli posegati po trenirkah, pajkicah, puloverjih in ostalih oblačilih, ki se uvrščajo v kategorijo loungewear. In čeprav se normalno življenje počasi vrača, je želja po udobnih,pa vendar modnih in čudovitih oblačilih ostala. In to dokazuje tudi nova modna kolekcija znamke H&M, ki je končno tukaj.

Loungewear je modna kategorija, ki zajema vsa oblačila, ki jih nosimo v udobju svojega doma– v tistih mirnih, zaspanih dneh, pa tudi takrat, ko se odpravljamo na zaslužen počitek. In ker smo v zadnjih letih veliko časa preživeli doma, se je povpraševanje po oblačilih loungewear povečalo. To je različne modne hiše spodbudilo, da nam ponudijo oblačila, namenjena temu, da se v njih počutimo čim bolj udobno. Nova loungewear kolekcija H&M dokazuje, da ta trend še zdaleč ni v zatonu in da ni nobenega razloga, da se tudi doma ne bi v svoji koži počutili čudovito.
H&M loungewear kolekcija letos zajema komplete trenirk, pajkic, kratkih hlač, udobne puloverje in crop tope. Večina oblačil je v nežnih, pastelnih odtenkih, popolnih za ustvarjanje atmosfere miru in počitka. Za vas smo pripravili 5 kosov, ki so takoj pritegnili našo pozornost, celotno kolekcijo pa si lahko ogledate tukaj.

1. Trenirka- komplet

Nobenega razloga ni, da se tudi v trenirki ne bi počutili modno in čudovito. Eden od načinov, kako lahko združite stil in udobje, je gotovo komplet, pri katerem sta zgornji in spodnji del trenirke iste barve.
Trenirko kompleta v nežni bež barvi lahko za 29,99 € najdete tu, pulover pa za enako ceno tukaj.

Foto: hm.com

2. Pajkice- komplet

Če namesto trenirke raje izberete pajkice, brez skrbi. Nova kolekcija ponuja tudi to opcijo, ki je poleg počitka popolna tudi za rekreacijo.
Zgornji del kompleta, ki ga lahko najdete v več različnih barvah, lahko za 14,99 € dobite tukaj, pajkice pa si lahko za 19.99 € priskrbite tu

Foto: hm.com

3. Oversized majica

Težko boste našli kos oblačila, ki je bolj udoben kot bombažna majica, ki vam je nekaj številk prevelika. Lahko jo uporabljate kot pižamo, lahko pa z njo v kombinaciji z modno trenirko in supergami ustvarite čudovit športen outfit.
Majico z napisom, ki vas bo spomnil, kako zelo pomembno je, da poskrbite zase, lahko za 14,99 € dobite tukaj.

Foto: hm.com

4. Volnena jopica

Zelo praktičen nakup je tudi volnena jopica, ki jo lahko nosite tako v udobju doma, kot tudi takrat, ko se odpravljate po opravkih.
Prelepo bež volneno jopico, ki vas bo umirila in pogrela, lahko za 69,99 € najdete tukaj

Foto: hm.eu

5. Udoben crop top

Crop top, ki zagotavlja popolno udobje, vam lahko predstavlja oblačilo za tiste toplejše dni, lahko pa ga namesto spodnjega perila nosite pod puloverjem ali jopico.
Crop top lahko v treh različnih odtenkih za 8.99 € dobite tukaj .

Foto: hm.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!