fbpx

Moške kopalke 2018: kopalke, ki si jih želi vsak moški

Knjižni in filmski junak James Bond, ki ga je davnega leta 1953 ustvaril Ian Fleming, se je uveljavil kot idol vsakega moškega. Če želite tudi vi postati kar se da podobni tajnemu agentu 007, se morate naprej začeti oblačiti kot on.

Glede na to, da je poletje v polnem teku, vam priporočamo, da začnete pri kopalkah. Podjetje Orlebar Brown, ki je poznano kot proizvajalec kopalnih hlač za film Skyfall, je predstavilo štiri različice bondovskih kopalk. Te bodo na voljo le omejen čas.

Vsak izdelek je oblikovan preprosto. Ob straneh sta pasova, s pomočjo katerih lahko kopalke prilagodite svoji postavi. Pri proizvodnji je bil uporabljen 100 % poliester, ki se hitro posuši.

Na kopalnih hlačah so natisnjeni prizori iz serije filmov o Jamesu Bondu. Glede na to, kateri vohunski film vas je najbolj navdušil, lahko izbirate med naslednjimi modeli: Bulldog 007 Dr. No, Bulldog 007 Thunderball, Bulldog 007 Live and Let Die in Bulldog 007 You Only Live Twice.

Verjamemo, da se bo za vsakega od vas našlo nekaj. Cena za edinstvene kopalke je sicer postavljena pri 295 evrih.

Galerija – Moške kopalke 2018: kopalke James Bond

Dodatne Informacije

Več informacij:
orlebarbrown.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!