Moški častijo lepe ženske: to so lastnosti pravih lepotic

Ko moški ženski reče, da je lepa, s tem misli na tisto pravo lepoto, ki izvira iz nje same. To ni le zunanji videz, temveč skupna čarovnija njenih lastnosti in dejanj.

Kaj naredi žensko resnično lepo?

1. Lepoto ženske določajo njene strasti in ne njen videz

Nič ni lepšega kot ženska s strastjo. Dekle, ki jo določene stvari neizmerno veselijo, zanje živi in jih nosi v sebi, je dekle, ki jo je vredno (s)poznati. Strast je nalezljiva in ena izmed najlepših lastnosti, ki jih lahko najdemo v nekom.

2. Lepa ženska pokaže svoj pravi obraz

Ženske imajo pravico do nošenja ličil, in s tem ni nič narobe. Vendar pa lepa ženska nima potrebe, da se skrije za njimi. Lepa ženska se namreč ne liči za druge, ampak zase – to pomeni, da ve, da ji svojega videza ni treba prilagoditi množicam.

Lepa ženska pokaže svoj pravi obraz.
Lepa ženska pokaže svoj pravi obraz.

3. Lepa ženska ne išče pozornosti

Lepa ženska se ne poteguje za svoj prostor pod žarometi. Privlačnost lepe ženske se skriva v tem, da ji ni treba trdo delati ali pa se boriti za pozornost. Je samozavestna in ponižna, kar je običajno nekaj skrivnostnega, in to je tisto, kar ljudi privablja.

4. Lepa ženska ve, kako govoriti, kako se izražati

Ženska, ki ve, kako svoje misli izraziti inteligentno, nas s svojimi besedami in mnenji očara in dokazuje, da je inteligenca nekaj najlepšega. Pamet je “seksi” in besede imajo moč, ki katerokoli dekle spremenijo v sanjsko žensko.

5. Lepa ženska je lahko sama

Ženska, ki ne potrebuje moškega, je prepričana vase – in zaupanje vase je ključ do resnične lepote. Ženska, ki ne potrebuje soglasja drugih, deluje gotovo in njena drža jo povzdigne iz statusa “seksi” v “lepo”.

6. Lepa ženska je redkobesedna

Nič ni bolj zanimivega kot skrivnostne ženske, tiste, ki ohranjajo svoje zadeve zasebne in nepotrebne besede zase. Lepa ženska je polna presenečenj in postane še lepša, ko nam jo uspe spoznati.

7. Lepa ženska je nesebična

Lepota se skriva v tistih, ki ne skrbijo samo zase. Resnično lepa ženska je sočutna in skrbna. Nikoli ne bo omahovala, da bi pokazala, da ji ni vseeno. “Seksi” dekleta se igrajo s srci moških, lepa dekleta jih popravijo.

8. Lepa ženska je odprta

Lepotice se nikoli ne omejujejo. So odprte za nove ideje, kraje in ljudi. Ne odženejo jih niti stvari, ki so polne stigem in strahu. Ženske so lepe v svoji drznosti in svojem razumevanju sveta.

Lepa ženska je odprta.
Lepa ženska je odprta.

9. Lepa ženska ima dušo

Lepa ženska izžareva svojo lepo dušo. Lepa ni zaradi ličil na obrazu ali zaradi sijočih las, lepa je zaradi tega, kar je v njej, in to je tisto, kar nas vabi v njeno bližino.

10. Lepa ženska ima “tisto nekaj”

To je stvar, ki je ni možno umestiti. To je “tisto nekaj”, kar se ne da ubesediti, kaj šele opisati. To je nekaj posebnega na njej in odločilna lastnost lepe ženske, in hkrati edina stvar, ki je nikoli ni moč v celoti opisati.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!