Moški izbrali najprivlačnejši del ženskega telesa in ni to kar mislite

Morda vas bo presenetilo, ampak ne zadnjica, ne prsi niso najprivlačnejši del ženskega telesa po mnenju moških.

Ženske verjamejo, da moške največkrat pogledajo in analizirajo vse dele ženskega telesa, in da si pogosto želijo, da imajo ženske polne ustnice, ozek pas, polne prsi in obilnejšo zadnjico. Ampak je na koncu to res tisto, kar jih najbolj privlači? Tukaj so rezultati raziskave in presenečeni boste.

7. Stopala

Stopala so nekaterim moškim zelo pomembna,
Stopala so nekaterim moškim zelo pomembna,

Stopala morda niso prva stvar, na katero pomislite, ko pomislite na seksapil. A mnogim moškim je ravno ta del ženskega telesa najprivlačnejši. Še posebej, če ima ženska lepo nalakirane nohte.

6. Hrbet

Zelo privlačen je tudi ženski hrbet.
Zelo privlačen je tudi ženski hrbet.

Hrbet, ki se nakazuje izpod obleke z globokim izrezom, lahko moške spravi ob pamet.

5. Lasje

Lepi lasje - privlačna ženska.
Lepi lasje – privlačna ženska.

Lasje so sinonim za lepoto. Toda vsak moški ima rad drugo barvo, nekateri blondinke, drugi rjavolaske, spet tretji rdečelaske. Krajši, dolgi, ravni ali valoviti: lasje bodo vedno del žensk, ki lahko obnori moške.

4. Nasmeh

Ženske lahko osvojijo tudi z lepim nasmehom.
Ženske lahko osvojijo tudi z lepim nasmehom.

Mnogi moški priznavajo, da ne morajo spregledati ženske z lepim nasmehom. To je po njihovem mnenju najmočnejše žensko orožje.

3. Ustnice

Ustnice spadajo med najprivlačnejše dele ženskega telesa.
Ustnice spadajo med najprivlačnejše dele ženskega telesa.

Polnejše so, bolje je. Ustnice bodo vedno med najprivlačnejšimi ženskimi deli telesa, vendar bodite previdne – moški naj ne bi marali pretamnega ali presvetlega odtenka šminke. Imajo namreč občutek, da jih ustnice odvračajo od ženske lepote. Naravni odtenki so najboljša izbira.

2. Prsi in zadnjica

Moški se bodo težko uprli globokemu dekolteju.
Moški se bodo težko uprli globokemu dekolteju.

To sta najbrž dve najbolj očitni izbiri. Na svetu ga ni moškega, ki ne bi pogledal globokega ženskega dekolteja in črvrste zadnjice. Čeprav velja prepričanje, da imajo moški raje velike prsi, je večina dejala, da bi izbrala prsi srednje velikosti, pri zadnji pa so priznali, da večja je, bolje je.

1. Oči

Najprivlačnejši del ženskega telesa so oči.
Najprivlačnejši del ženskega telesa so oči.

To je gotovo presenečenje, saj bi bila očitna izbora prsi ali zadnjice. Moški so kot najprivlačnješi ženski del telesa izbrali oči. Ne glede na to, kakšen je njihov okus, ko gre za prsi, lase, noge ali zadnjico, seksi pogled moške vedno razoroži.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Skoraj vse nadpovprečno inteligentne ženske imajo eno precej grdo navado!